REX 728X90 1

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
00:02
[22:31] Πέθανε ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράφης[22:02] "Η κυβέρνηση υπονομεύει την ανάπτυξη"[21:30] Aντιδράσεις των Λαρισαίων φαρμακοποιών[21:01] Πέθανε ο Βασίλης Κεδίκογλου[20:32] Απλήρωτη, και όχι μόνο αδήλωτη εργασία[20:00] Ζουράρις: «Ένας νεαρός σοφός ο Τσίπρας»[19:30] Τροχαίο με κοντέινερ με προορισμό τη Λάρισα[19:00] Πλήρης ο φάκελος ΣΚΑΪ και STAR[18:30] Μπλόκο στον Ε65 από τους αγρότες[18:00] Θερίζει νυν και πρώην καπνιστές στην Ελλάδα[22:31] Πέθανε ο επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράφης[22:02] "Η κυβέρνηση υπονομεύει την ανάπτυξη"[21:30] Aντιδράσεις των Λαρισαίων φαρμακοποιών[21:01] Πέθανε ο Βασίλης Κεδίκογλου[20:32] Απλήρωτη, και όχι μόνο αδήλωτη εργασία[20:00] Ζουράρις: «Ένας νεαρός σοφός ο Τσίπρας»[19:30] Τροχαίο με κοντέινερ με προορισμό τη Λάρισα[19:00] Πλήρης ο φάκελος ΣΚΑΪ και STAR[18:30] Μπλόκο στον Ε65 από τους αγρότες[18:00] Θερίζει νυν και πρώην καπνιστές στην Ελλάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την αναγέννηση του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Θεσσαλίας που εδρεύει στη Λάρισα.
Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα καταστήματα, στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.
Λίγους μήνες μετά το ρόφημα αμυγδάλου, το οποίο κατέκτησε ήδη σημαντικό μερίδιο στις προτιμήσεις των καταναλωτών, η θεσσαλική γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος συνέχισε την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων λανσάροντας το ρόφημα φιστικιού.
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής της Καρδίτσας σε ότι αφορά στον αντικαπνιστικό νόμο και την εφαρμογή του.
Άνοιγμα στην αγορά της κεντρικής Ελλάδας σχεδιάζει η Green Cola καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την γνωστή βιομηχανία αναψυκτικών "Κλιάφα", στα Τρίκαλα, μία από τις μακροβιότερες επιχειρήσεις του είδους στην Ελλάδα.
Ανακοίνωση διάψευσης για το περιστατικό στο Βόλο με την κλοπή βρεφικού γάλακτος εξέδωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος.
Το εντόπισε και μας το έστειλε Έλληνας φίλος από την αιώνια πόλη.
Μπορεί το 2016 η αβεβαιότητα να υποχώρησε και το οικονομικό περιβάλλον να βελτιώθηκε, ωστόσο όπως έδειξε η ετήσια έρευνα του ΙΟΒΕ για την επιχειρηματικότητα 2016-2017 οι συνθήκες στο επιχειρείν επιδεινώθηκαν.
Από τις 18 Ιανουαρίου, αντί της 8 Ιανουαρίου που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα επενδυτικά τους σχέδια για την ένταξή τους στη δράση "Επιχειρούμε Έξω", προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ (δημόσια δαπάνη).
Η προστασία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του Βόλου ήταν θέμα αρχής για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που ιδρύθηκε το 1984 και τέσσερα χρόνια αργότερα υποδέχτηκε τους πρώτους φοιτητές του.
Τον ισολογισμό και τον διοικητικό απολογισμό του 2017 ενέκρινε, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Μεγαλοχωρίου.
Την προσωρινή αναστολή των αποφάσεων για τη ΣΕΚΑΠ αποφάσισε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής, που εξέτασε την αίτηση της εταιρίας. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί στις 17 Ιανουαρίου.
Υπό μία έννοια θυμίζει το «Αλβανός τουρίστας» που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα στα χρόνια του Χόντζα. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι στην Ρουμανία πήγαιναν μόνο Έλληνες για να επενδύσουν.
Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν κάνει πραγματική στροφή τα τελευταία χρόνια.
Όλα θα κριθούν για την ΣΕΚΑΠ αύριο, Παρασκευή, καθώς πρόκειται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής τα ασφαλιστικά μέτρα που κατάθεσε «για προσωρινή διαταγή άμεσης άρσης των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης» σε βάρος της.
Γιορτινές μέρες θύμισε για... μια μέρα, την παραμονή των Χριστουγέννων, η κίνηση στα καταστήματα της αγοράς του Βόλου και οι έμποροι ευελπιστούν σε ανάλογη κίνηση μέχρι την Πρωτοχρονιά, καθώς ο καλός καιρός θα βοηθήσει τους καταναλωτές να κατέβουν στην αγορά για να κάνουν τα ψώνια τους, ενόψει της
Η σχέση εμπιστοσύνης μετατράπηκε σε σχέση οργής. Μια οικογένεια που την έδεναν άρρηκτοι όπως φαινόταν δεσμοί, πλέον τη χωρίζουν δικαστικές αίθουσες και καταδικαστικές αποφάσεις.
Με το βλέμμα στραμμένο στη δεύτερη και πιο κρίσιμη εβδομάδα των εορτών που συνδυάζεται με την Πρωτοχρονιά είναι οι έμποροι στον Βόλο οι οποίοι αναφορικά με το πρώτο εορταστικό δεκαήμερο μετρούν ήδη απώλειες στις αγορές και τους τζίρους.
Επιχείρηση σούπερ μάρκετ ελληνικών συμφερόντων, με πλήθος υποκαταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενδιαφέρεται να επεκταθεί στον Βόλο και να χρησιμοποιήσει, έναντι ενοικίου, ισόγειο χώρο του επιβατικού σταθμού «Ιάσων» στο λιμάνι.
Η στήριξη της τοπικής αγοράς είναι ο πρωταρχικός στόχος που θέτει η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας και ο πρόεδρος κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος. Πρόκειται για μια καμπάνια που ξεκινά μέσα στις γιορτές και θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου για να ευαισθητοποιηθεί το καταναλωτικό κοινό
 
Σελίδα 1 από 122
e-shop-baner-250X300pixel

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250

ski report 01


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336