rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
19:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περισσότερες από τρεισήμισι ώρες διήρκησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσάρλς Νταλάρα, σε ακόμα μια πράξη του μαραθώνιου διαβουλεύσεων για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Στη Λάρισα και συγκεκριμένα σε εκδήλωση που διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση Λάρισας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, θα μιλήσει αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Είναι μακράν η πλέον αυτοβιογραφική και η πιο ψυχαγωγική ομιλία βουλευτή που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια, αυτή του βουλευτή Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστου Μαγκούφη χθες Κυριακή στο Εθνικό Συμβούλιο.
Παρατείνεται το μετέωρο βήμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς η διήμερη σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου απέτυχε να δημιουργήσει συνθήκες αλλαγής σελίδας του Κινήματος.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ κατά 16,5% έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει η εκτίμηση εκλογικής επιρροής της εταιρείας Public Issue που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής ενώ η αποχή προσεγγίζει το 32,5%.  
Υπεραμύνεται των αγροτικών αποζημιώσεων του 2009 ο τότε υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης, υπενθυμίζοντας ότι ο Α. Σαμαράς είχε συναινέσει και ο Γ. Παπανδρέου είχε υπερθεματίσει.
Όχι σε περαιτέρω μειώσεις μισθών το 2013, είπε ο Λουκάς Παπαδήμος σε μια βαρυσήμαντη ομιλία στο ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο με θέμα «το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα και η πρόκληση της προσαρμογής».
Οι αναπληρωτές υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης και Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Θάνος Μωραϊτης, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιώργος Πεταλωτής, Μανώλης Όθωνας και Μάρκος Μπόλαρης, προτείνουν το πάγωμα όλων των διαδικασιών, προκειμένου να δοθεί το βάρος στην προσπάθεια της κυβέρνησης Παπαδήμου, η οποία π
Από το αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στο εξωτερικό, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε κατευθείαν στη Βουλή. Εκεί, σύμφωνα με συνεργάτες του, συνάντησε τυχαία τον πρωθυπουργό και είπαν να μιλήσουν. Να μην περιμένουν το Σάββατο για την προγραμματισμένη συνάντησή τους, στο πλαίσιο του τελευταίο
Παρότι η κρίση στην ελληνική οικονομία διεφάνη ήδη από το 2010 και ήδη από το Μάιο του 2010 οι πολίτες κλήθηκαν να συμβάλλουν εμπράκτως και με περικοπές στην αντιμετώπισή της, τα κόμματα αντί να μειώσουν, αύξησαν τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνουν.
 
Σελίδα 565 από 588

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336