REX 728X90 1

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
17:23
Περιφέρεια
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017
Τα κριτήρια και τη διαδικασία αναγνώρισης για την οργάνωση των Ομάδων Παραγωγών περιγράφει υπουργική απόφαση που υπογράφηκε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλη Αποστόλου και έχει πάρει το δρόμο για το ΦΕΚ και τη Διαύγεια.
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017
Με αναπροσαρμογή του ελάχιστου τιμήματος από 2,9 εκατ. ευρώ στα 4 εκατ. ευρώ η Πειραιώς Real Estate επαναπροκήρυξε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό πώλησης του ημιτελούς ακινήτου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζαχάρης, στην παραλιακή οδό Κουντουριώτου 9, στη Θεσσαλονίκη.
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017
Την διαμαρτυρία της για την ψήφιση της CETA στο Ευρωκοινοβούλιο εξέφρασε με σκληρή ανακοίνωση η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2017
Αποχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες από την Ε. Ο Αθηνών - Θεσσαλονίκης σε Νίκαια και Πλατύκαμπο, όπου εδώ 26 ημέρες είχαν αποκλείσει τον δρόμο με τα αγροτικά τους μπλόκα.
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017
Μετά από ένα μήνα και πλέον στους δρόμους οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισαν στη σημερινή τους συνέλευση να αποχωρήσουν από το μπλόκο, συνεχίζοντας όμως τον αγώνα τους με άλλες μορφές κινητοποιήσεων.
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017
Συσκέψεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, αλλά και από άλλα μπλόκα της Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017
Την απόφαση να αποχωρήσουν το πρωί από τα αγροτικά μπλόκα που έστησαν από το τέλος Ιανουαρίου 2017 σε διάφορα κομβικά σημεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποίησαν μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών τους.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017
Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας των αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία με τον Γ. Δραγασάκη.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017
Καθοδόν προς την Αθήνα βρίσκεται αντιπροσωπεία των αγροτών και κτηνοτρόφων, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κρίσιμη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Ενέργειας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που θα πραγμ
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017
Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους οι αγρότες που πρόσκεινται στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, οι οποίοι διοργάνωσαν σήμερα πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, διεκδικώντας κυρίως αλλαγές στο φορολογικό και στο ασφαλιστικό.
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017
«Ετοιμοπόλεμοι» δηλώνουν οι αγρότες στη Θεσσαλία και σε όλη τη χώρα, καθώς περνούν αυτή την εβδομάδα στο plan B.
Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017
Άκαρπη ήταν η συνάντηση εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τους άλλους εμπλεκόμενους υπουργούς, καθώς όπως είπε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας «από τη συζήτηση δεν προέκυψε απολύτως τίποτα θετικό» για τα αιτήματα τα οποία υποβλήθηκαν.
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017
Με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων συναντάται σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα των αγροτών αλλά και οι προοπτικές του αγροτικού τομέα γενικότερα.
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017
Διαμαρτυρία στο κατάστημα του ΕΛΓΑ πραγματοποίησαν σήμερα αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα μπλόκα της Μελούνας και της Νίκαιας, υλοποιώντας αποφάσεις, που πάρθηκαν στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας.
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2017
Σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, για μια ώρα, αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες του ανεξάρτητου μπλόκου στον κόμβο του Πετρόπορου.
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017
«Αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, εν όψει της συνάντησης που θα έχει την Παρασκευή με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017
«Ψυχρολουσία» ήταν για αρκετούς αγρότες της Μαγνησίας η επιστροφή του φόρου για το πετρέλαιο, καθώς σχεδόν όλοι δεν είδαν ποτέ τα χρήματα που ανέμεναν εξαιτίας της παρακράτησης που τους έγινε από την Εφορία στο πλαίσιο συμψηφισμού με χρέη προς το Δημόσιο.
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017
Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, καθώς και με στελέχη της κυβέρνησης από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, θα έχουν, την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας.
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017
Γάλατα μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, έχυσαν οι κτηνοτρόφοι, στη διάρκεια της συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι.
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017
Την απόφαση τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με συλλαλητήριο στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη 14/2, αλλά και διαδηλώσεις σε κάθε νομό έξω από υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, ανακοίνωσαν εκπρόσωποι από 35 μπλόκα 11 ομοσπονδίες και δεκάδες επιτροπές αγώνα από όλη την Ελλάδα, όπου συμμετείχαν
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017
Σε συλλαλητήριο προχωρεί η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας, αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί, στο κτίριο της Περιφέρειας, με στόχο οι κτηνοτρόφοι να προβάλλουν τα αιτήματα τους.
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017
Μετά τη Νίκαια οι αγρότες μετακινήθηκαν σήμερα στα Τέμπη προχωρώντας σε συμβολικό δίωρο αποκλεισμό με τους διερχόμενους οδηγούς να υπόκεινται στη γνωστή ταλαιπωρία καθώς θα πρέπει να μετακινηθούν μέσω παρακαμπτηρίων οδών.
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων είχαν γλυτώσει μέχρι τώρα την ταλαιπωρία στα Τέμπη καθώς οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν είχαν αποφέρει μπλόκο με τρακτέρ στην κοιλάδα.
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017
Ο καρκίνος σε μεγάλο βαθμό σήμερα, είναι ιάσιμος και αυτό οφείλεται στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία, που τις τελευταίες δεκαετίες έχει βελτιωθεί σημαντικά.
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017
Με 30 τρακτέρ και συμμετοχή αγροτών και μελών άλλων φορέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στη νέα εθνική οδό καθώς μετά το μόνιμο μπλόκο στη Νίκαια, στο ρεύμα προς Αθήνα, πριν από λίγο οι αγρότες έκλεισαν και το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στον κόμβο του Πλατυκάμπου.
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017
Επιμένουν σε παλαιομοδίτικες μεθόδους διαμαρτυρίας οι Θεσσαλοί αγρότες, από τις οποίες το μόνο που κερδίζουν είναι να απομακρύνουν τον κόσμο από κοντά τους και να χάνουν το δίκιο τους.
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες του νομού Λάρισας, καθώς αποκλείουν τους δρόμους σε διάφορα σημεία του εθνικού δικτύου καθημερινά, ενώ σε άλλα σημεία αυξάνουν τις ώρες αποκλεισμού.
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017
Σύγχρονη, νέα όψη δίνει ο Δήμος Τρικκαίων στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων, διατηρώντας τον από αιώνων ζωντανό χαρακτήρα της. Προσαρμοζόμενη στις νέες απαιτήσεις, η λαϊκή αγορά εντάσσεται στο πρόγραμμα του Δήμου για ανασυγκρότηση της πόλης.
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει σε διάφορες περιοχές του ν. Λάρισας, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις αποφάσισαν να αυξήσουν τη διάρκεια του αποκλεισμού των δρόμων.
 
Σελίδα 1 από 46

 

agrothessaly300x250

banner carmex

litrokapis anakiklosi 2017

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300

ski report 01


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336