olimpos amigdalo

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ 2018
22:54
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αποφασίστηκε τελικά η κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου απ΄τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, ενώ υλοποιούνται και οι υπόλοιπες προτάσεις που είχαν γνωστοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, από τον Πρόεδρο κ. Νικήτα Πρίντζο.
Με ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), ''ξεκαθαρίζει το τοπίο'' ένταξης και επανένταξης νοικοκυριών στο ειδικό πρόγραμμα.
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε, από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, το νομοσχέδιο το οποίο αφορά την λειτουργία των ανώνυμων εταιρειών.
Δεν μακροημέρευσε στη Λάρισα το Brothers in Law.
Δύο θεσσαλικές επιχειρήσεις, τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. (Όλυμπος, ΤΥΡΑΣ, Ροδόπη) των αδερφών Σαράντη και η Intercomm Foods του Στέργιου Τσαγκούλη, συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο κερδοφόρων επιχειρήσεων στο χώρο των Ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα της NEW TIMES.
Η παρουσία του Σάκη Ρουβά με την ιδιότητα του επενδυτή ήταν αυτή που κέρδισε το ενδιαφέρον στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΡΑΕ στα Γιάννινα το βράδυ της Τρίτης.
Στην εξαγορά του 100% της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Προμηθευτική προχώρησε η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης «ρίχνοντας» έτσι και τα τείχη στης Αθήνας και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και στην Αττική.
Με εισπράξεις 26 εκ. ευρώ έκλεισε η οικονομική χρήση του 2017 για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα, σύμφωνα με την θεσσαλική εταιρεία.
Νέες διευκρινίσεις για το θέμα της πληρωμής λογαριασμών ρεύματος μέσω ΕΛΤΑ δίνει η ΔΕΗ, σε συνέχεια της παρέμβασης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.
Ενδιαφέρουσες ειδήσεις κυκλοφορούν στην επιχειρηματική πιάτσα για την χαρτοβιομηχανία ΠΑΚΟ Α.Ε., μεγαλομέτοχος της οποίας είναι η πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας (ΣΒΘΚΕ) Ελένη Κολιοπούλου.
Την γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ και την Οινοποιία Τσιλιλή επισκέφτηκε την Τρίτη στα Τρίκαλα ομάδα Αμερικανών δημοσιογράφων γαστρονομίας με επικεφαλής την Chef Νταϊάνα Κόχυλα. Οι ίδιοι συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο.
Ακούσιοι δανειστές των ΕΛΤΑ έχουν γίνει καταναλωτές της ΔΕΗ που επιλέγουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος μέσω του δικτύου της.
Δίνοντας έμφαση στην παροχή ρευστότητας, η Τράπεζα Πειραιώς απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν υποστήριξη και λύσεις ώστε να διαχειριστούν τις καθημερινές λειτουργικές τους ανάγκες, ενισχύοντας παράλληλα τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες και την ανταγωνιστικότητά τους.
Την έβδομη επένδυση του Diorama Investments Sicar ολοκλήρωσε η εταιρεία DECA Investments, αποκλειστικός διαχειριστής του Fund.
Αυξημένες πωλήσεις και συρρικνωμένες ζημίες εμφάνισε η Βιοκαρπέτ, μητρική της Exalco με έδρα τη Λάρισα, κατά τη χρήση του 2017.
Mε κοινή συνισταμένη όλων των ομιλητών για την ανάγκη επενδύσεων οι οποίες αποτελούν και την μοναδική διέξοδο από την κρίση στην οποία έχει εγκλωβιστεί η Ελληνική οικονομία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε ξενοδοχείο της Λάρισας η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας.
«Καμπάνα» 70.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε εταιρεία η οποία μέσω τηλεφώνου προωθεί προϊόντα ή υπηρεσίες.
Την αναστολή των 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 10 μ.μ. της Τετάρτης αποφάσισε το δ.σ. της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, μετά την έγκριση από τη Βουλή του νομοσχεδίου για την πώληση λιγνιτικών μονάδων.
Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην αίθουσα «Αχιλλέας» του Ξενοδοχείου Larissa Imperial.
Αβέβαιο είναι το μέλλον των εργαζομένων που απασχολούνται στις μονάδες λιγνίτη που πρόκειται να εκποιηθούν, αλλά και όσων παραμείνουν στην ΔΕΗ μετά την ιδιωτικοποίηση των μονάδων αυτών.
 
Σελίδα 1 από 105

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336