REX 728X90 1

ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
18:43
[19:30] Τέσσερα τα καταστήματα Mikel στο Ντουμπάι[19:00] Ανάκληση παιδικού γιαουρτιού από τον ΕΦΕΤ[18:30] Κοινός φορέας για την τουριστική προβολή[18:00] Θρήνος στην κηδεία μητέρας και 3χρονου[17:30] Νέο σύστημα υπόγειων κάδων στη Σκιάθο[16:56] Ποιες γυναίκες κλειδώνουν σύνταξη πριν τα 67[16:29] Κατασκευή του νέου Ειδικού Σχολείου Λάρισας[16:02] Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος [15:33] Προσλήψεις 11 ατόμων[15:01] Μοσκοβισί: Καμία ελάφρυνση του χρέους [19:30] Τέσσερα τα καταστήματα Mikel στο Ντουμπάι[19:00] Ανάκληση παιδικού γιαουρτιού από τον ΕΦΕΤ[18:30] Κοινός φορέας για την τουριστική προβολή[18:00] Θρήνος στην κηδεία μητέρας και 3χρονου[17:30] Νέο σύστημα υπόγειων κάδων στη Σκιάθο[16:56] Ποιες γυναίκες κλειδώνουν σύνταξη πριν τα 67[16:29] Κατασκευή του νέου Ειδικού Σχολείου Λάρισας[16:02] Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος [15:33] Προσλήψεις 11 ατόμων[15:01] Μοσκοβισί: Καμία ελάφρυνση του χρέους
ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τέσσερα τα καταστήματα Mikel στο Ντουμπάι


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζει την δυναμική της πορεία ανάπτυξης η Λαρισινή αλυσίδα Mikel, καθώς από το 2008 που ξεκίνησε μετράει ήδη 140 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ντουμπάϊ.
περισσότερα >
 
ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ

Ανάκληση παιδικού γιαουρτιού από τον ΕΦΕΤ


E-mail Εκτύπωση
Στην άμεση ανάκληση, απόσυρση της συνολικής ποσότητας της παρτίδας που αφορά το προϊόν «γλύκισμα με γεύση σοκολάτα» με την εμπορική ονομασία «Frutomania σοκολάτα» της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ προχωρά ο ΕΦΕΤ καθώς διαπιστώθηκε αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων (οσμή, υφή).
περισσότερα >
 
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Κοινός φορέας για την τουριστική προβολή


E-mail Εκτύπωση
Σάρκα και οστά λαμβάνει μετά από πολλά χρόνια η δημιουργία ενός κοινού αυτοδιοικητικού και επιχειρηματικού φορέα που θα κληθεί να προβάλλει τουριστικά τον Νομό Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Θρήνος στην κηδεία μητέρας και 3χρονου


E-mail Εκτύπωση
Στην Πτολεμαΐδα τελέστηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία της 33χρονης Αποστολίας και του μόλις τριών ετών παιδιού της, του μικρού Παυλάκη, που έχασαν αδόκητα την επίγεια ζωή τους στο φοβερό τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη λίγο μετά της 3 το μεσημέρι της Κυριακής σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής οδού (83ο χιλιόμετρο Αθηνών-Θεσσαλονίκης) στο ύψος των Θηβών κοντά στη Λαμία, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Νέο σύστημα υπόγειων κάδων στη Σκιάθο


E-mail Εκτύπωση
Στα πλαίσια της προσπάθειας βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Δήμος Σκιάθου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου υιοθέτησαν ένα καινοτόμο σύστημα υπόγειων κάδων.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΕΤΑΑ

Ποιες γυναίκες κλειδώνουν σύνταξη πριν τα 67


E-mail Εκτύπωση
Σύνταξη κατά 5 ως 12 έτη πριν από τα 67 κλειδώνουν οι γυναίκες ασφαλισμένες σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κατασκευή του νέου Ειδικού Σχολείου Λάρισας


E-mail Εκτύπωση
Νέο κτίριο αποκτά μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το Ειδικό Σχολείο Λάρισας καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού το έργο με τίτλο «Ανέγερση Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) ατόμων με αναπηρίες, εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα με προϋπολογισμό 4.290.000 €. Δικαιούχος του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και Φορέα Λειτουργίας το Δήμο Λαρισαίων για την στέγαση των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. σε κτίριο κατάλληλων προδιαγραφών.
περισσότερα >
 
ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος


E-mail Εκτύπωση
Σημαντική υποχώρηση εμφάνισε ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος του ΙΟΒΕ τον Φεβρουάριο και έφτασε στις 92,9 μονάδες, στο επίπεδο όπου βρέθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσλήψεις 11 ατόμων


E-mail Εκτύπωση
Το υπουργείο Πολιτισμού άναψε το πράσινο φως εγκρίνοντας την πρόσληψη 1.314 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων (Ημερήσιοι Φύλακες, Νυχτοφύλακες, Προσωπικό Καθαριότητας, κ.α.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για διάστημα 7 μηνών, προκειμένου να λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα Μουσεία, κυρίως με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, με διευρυμένο ωράριο.
περισσότερα >
 
ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2018

Μοσκοβισί: Καμία ελάφρυνση του χρέους


E-mail Εκτύπωση
«Το Eurogroup προτίθεται να εφαρμόσει πιθανά μεσοπρόθεσμα μέτρα (για την ελάφρυνση του χρέους) μετά την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, απαντά ο Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκου Χουντή.
περισσότερα >
 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύντομα σε λειτουργία ο μαγνητικός τομογράφος


E-mail Εκτύπωση
Ένα χρόνο σχεδόν μετά την εγκατάστασή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων έφτασε επιτέλους η ώρα για να τεθεί σε λειτουργία ο μαγνητικός τομογράφος δίνοντας τη δυνατότητα στους νοσηλευμένους να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες εξετάσεις.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Oι τροφές για έξτρα ενέργεια


E-mail Εκτύπωση
Η νωθρότητα που μας καταλαμβάνει το απόγευμα, μερικές ώρες μετά το φαγητό πολλές φορές οδηγεί στην μην εκπλήρωση πολλών υποχρεώσεων που εκκρεμούν μέχρι το τέλος της μέρας αφού δεν έχουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Η ανάγκη για έναν υπνάκο φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. Και πρόκειται για μια καλή λύση.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ολοκληρωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων


E-mail Εκτύπωση
    Ολοκληρωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα ενώνει βασικά τμήματα του Βόλου και της Ν. Ιωνίας και θα διέρχεται από 18 νέα οδικά τμήματα, δημιουργεί ο Δήμος Βόλου. Η μελέτη 300 σελίδων, έρχεται προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΔΝΤ

Μειώσεις έως 20% στις συντάξεις


E-mail Εκτύπωση
Περικοπές στις καταβαλλόμενες συντάξεις από το 2018, νωρίτερα απ' ό,τι θα ήθελε η κυβέρνηση, ζητεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ανεβάζοντας, μαζί με τις υπόλοιπες απαιτήσεις του, τον πήχη των δυσκολιών για την επίτευξη συμφωνίας.
περισσότερα >
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝEΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Kλοπή με ζημιές


E-mail Εκτύπωση
Τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελώνα άνοιξαν άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Γιατί βάζουμε την 1η Μάρτη το βραχιολάκι


E-mail Εκτύπωση
Ο Μάρτης ή Μαρτιά είναι ένα παμπάλαιο έθιμο με βαλκανική διασπορά. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου οι μύστες έδεναν μια κλωστή, την Κρόκη, στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι, όπως παρατηρεί ο λαογράφος Νικόλαος Πολίτης.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Βρέθηκαν νεκρό δελφίνι και χελώνα


E-mail Εκτύπωση
Nεκρή εντοπίστηκε μία θαλάσσια χελώνα από τη Λιμενική Αρχή Βόλου στην παραλία Θεοτόκου Πηλίου και ένα δελφίνι στην παραλία Λύρη.
περισσότερα >
 
ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ

Κηδεύονται σήμερα μάνα και παιδί


E-mail Εκτύπωση
Σήμερα το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα θα γίνει η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου γιου της, που βρήκαν φριχτό θάνατο την Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.
περισσότερα >
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τιμήθηκε ο Αντώνης Αντωνίου


E-mail Εκτύπωση
Με το τιμητικό αφιέρωμα στον ηθοποιό-σκηνοθέτη Αντώνη Αντωνίου συνεχίστηκε, το βράδυ της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου, το 33ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού (μέχρι και τις 5 Μαρτίου), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας καθώς επίσης και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΤ3 και την ΕΡΤ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
περισσότερα >
 
ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ

Αλλαγές φέρνει ο νέος νόμος


E-mail Εκτύπωση
Περισσότερες εμπορικές χρήσεις τόσο στις περιοχές κατοικίας όσο και στις παραγωγικές ζώνες προτείνει το νέο πλαίσιο του υπουργείου Περιβάλλοντος για τις χρήσεις γης. Το πλαίσιο στρέφεται και στον εξωαστικό χώρο, περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά κατηγορίες όπως η αγροτική γη και οι περιοχές προστασίας και εισάγει στον σχεδιασμό μερικές κατηγορίες... «αριστερού ακροατηρίου», όπως οι χώροι φιλοξενίας μεταναστών και οι αστικοί αγροί.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ

Κραυγή αγωνίας υπαλλήλου σούπερ μάρκετ


E-mail Εκτύπωση
Η κρίση στα σούπερ μάρκετ, με κορύφωση το δράμα για το μέλλον της αλυσίδας Μαρινόπουλος, έχει «χτυπήσει κόκκινο».
περισσότερα >
 
MOYΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Ολοκληρώνονται οι δωρεάν ξεναγήσεις


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώνεται την Κυριακή 5 Μαρτίου ο πρώτος κύκλος των δωρεάν ξεναγήσεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, μέσα από τη συνεργασία που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου», του σωματείου "Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων".
περισσότερα >
 
ΑΘΗΝΑ

Σκότωσαν ταξιτζή ενώ οδηγούσε


E-mail Εκτύπωση
Νεκρός μέσα σε ταξί βρέθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα άνδρας αγνώστων, προς το παρόν, στοιχείων.
περισσότερα >
 
ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τα έξι φονικά χιλιόμετρα


E-mail Εκτύπωση
Το επικίνδυνο κομμάτι της εθνικής οδού Λάρισας –Τρικάλων, από τη διασταύρωση της Τερψιθέας έως τον κόμβο της Ραχούλας, επαναφέρει στην επικαιρότητα το τελευταίο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο ύψος του Κέντρου Αποκατάστασης «ANIMUS», όπου έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος από το Ζάρκο Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Κρούσμα μηνιγγίτιδας Β στις Σέρρες


E-mail Εκτύπωση
Αργά αλλά σταθερά μακραίνει ο εφιαλτικός κατάλογος με τα κρούσματα της μηνιγγίτιδας στη χώρα μας -κρούσματα που αφορούν κατά κύριο λόγο παιδιά και έχουν πολύ δύσκολη, ή και μοιραία, έκβαση.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

«Απαιτείται παραγωγική επανάσταση»


E-mail Εκτύπωση
Νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 310,4 εκατομμυρίων ευρώ έχουν δρομολογηθεί για το 2017 στη Θεσσαλία, προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
περισσότερα >
 
ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ

Φρούτα και λαχανικά για καλή ψυχική υγεία


E-mail Εκτύπωση
Η αύξηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών μπορεί να βελτιώσει και την ψυχική υγεία, και μάλιστα μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες υποστηρίζει νέα μελέτη.
περισσότερα >
 
ΤΡΙΚΑΛΑ

Πολυχώρος πολιτισμού οι παλιές φυλακές


E-mail Εκτύπωση
Μια νέα εποχή για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, τον πολιτισμό και την ιστορική μας γνώση αρχίζει από τα Τρίκαλα. Από σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2017 ανοίγει επισήμως τις πύλες του το Μουσείο Τσιτσάνη και το δίδυμο οθωμανικό χαμάμ του 16ου αι., στο κτήριο των παλιών φυλακών Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ο Γιώργος Κιμούλης και επισήμως πρόεδρος


E-mail Εκτύπωση
Πραγματοποιήθηκε στην Τρίτη η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ανώνυμης Εταιρείας «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.», κατά την οποία εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας το οποίο αποτελείται από επτά μέλη.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Νέα έργα 310 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία το 2017


E-mail Εκτύπωση
Νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 310,4 εκατομμυρίων ευρώ έχουν δρομολογηθεί για το 2017 στη Θεσσαλία, προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
περισσότερα >
 
ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Η αμέλεια των οδηγών κυριότερη αιτία


E-mail Εκτύπωση
Το αλκοόλ, η υπερβολική ταχύτητα και η απόσπαση της προσοχής από το κινητό τηλέφωνο είναι τρείς παράγοντες που ενοχοποιούνται με μεγάλη συχνότητα στην πρόκληση αυτών των τροχαίων ατυχημάτων. Η Ελλάδα βάσει των στοιχείων της Eurostat κατέχει την τρίτη θέση στα θανατηφόρα τροχαία, μετά τη Ρουμανία και τη Λιθουανία.
περισσότερα >
 
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2017

Έξι θεσσαλικές επιχειρήσεις στη φετινή έκθεση


E-mail Εκτύπωση
Το τριήμερο 11 με 13 Μαρτίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, το Οινόραμα, από το 1994 το πιο σημαντικό οινικό ραντεβού της χώρας. Οινοπαραγωγοί από κάθε γωνιά της χώρας έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο Οινόραμα 2017 καθιστώντας την έκθεση «sold out», ένα μήνα πριν από τα εγκαίνιά της.
περισσότερα >
 
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Πόρσε έτρεχε με 250 χλμ για πολλή ώρα


E-mail Εκτύπωση
Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κάμερες του αυτοκινητόδρομου, η μοιραία Porsche φαίνεται να είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πολλή ώρα πριν το δυστύχημα.
περισσότερα >
 
ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

''Κάθε πέρσι και... καλύτερα'' για τους εμπόρους


E-mail Εκτύπωση
Κάθε πέρσι και... καλύτερα'' λένε οι έμποροι για την περίοδο των εκπτώσεων, καθώς, είναι, χαρακτηριστικό ότι η εκπτωτική περίοδος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου δεν πήγε καθόλου καλά για τους περισσότερους.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΑΛΛΩΝ

Δήλωση της οικογένειας Βακάκη για το τροχαίο


E-mail Εκτύπωση
Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.
περισσότερα >
 
ΤΡΙΚΑΛΑ

Έκαψε σακούλα με λεφτά στην κεντρική γέφυρα


E-mail Εκτύπωση
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων με έναν μεσήλικα άνδρα να βάζει φωτιά σε μια σακούλα με χρήματα!
περισσότερα >
 
ΡΥΘΜΙΣΗ 36 ΔΟΣΕΩΝ

Μέχρι τις 3 Μαρτίου η προθεσμία για τη ΔΕΗ


E-mail Εκτύπωση
Την παράταση της προθεσμίας υπαγωγής στο πρόγραμμα παροχής «δεύτερης ευκαιρίας» για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τη ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα η επιχείρηση.
περισσότερα >
 
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΚΕΤΩΝ

Σε πρόγραμμα HOPEgenesis ο Δήμος Αλοννήσου


E-mail Εκτύπωση
Στο πρόγραμμα HOPEgenesis εντάχθηκε ο Δήμος Αλοννήσου μετά από μια σειρά επαφών του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη. Ο Δήμος Αλοννήσου θα συμμετέχει στο πρόγραμμα HOPEgenesis χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
περισσότερα >
 
ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

Διατηρείται μέχρι το 2018 ο ΕΝΦΙΑ


E-mail Εκτύπωση
Στη διατήρηση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) και φέτος και το 2018 προσανατολίζεται η κυβέρνηση.
περισσότερα >
 
ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σεισμός 4,3 ρίχτερ στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Ταρακουνήθηκε η Μαγνησία το μεσημέρι της Τρίτης.
περισσότερα >
 
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ταχίνι: Η υπερτροφή της νηστείας


E-mail Εκτύπωση
Είναι πια και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το ταχίνι, ο σησαμοπολτός, εκτός από ένα τρόφιμο με ιδιαίτερη και πλούσια γεύση, είναι και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Συνελήφθη 36χρονος στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Ενας 36χρονος συνελήφθη σήμερα μετά από μήνυση που υπέβαλαν εναντίον του δύο γυναίκες, καθώς εγκατέλειψε τον τόπο τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκησαν στις 5.40 το πρωί, στην περιφερειακή οδό Βόλου, στο ύψος της Ιωλκού.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Μαζικές ρυθμίσεις κόκκινων δανείων


E-mail Εκτύπωση
Διπλό μέτωπο «στήνουν» οι τράπεζες για να αντιμετωπίσουν την καταιγίδα των «κόκκινων» δανείων. Από τη μία αγριεύουν και προχωρούν σε πλειστηριασμούς, και δη ηλεκτρονικούς με διαδικασίες εξπρές, για τους κακοπληρωτές και από την άλλη προσφέρουν ισχυρά πακέτα μακροπρόθεσμων ρυθμίσεων στους συνεπείς δανειολήπτες.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Έβαλε φωτιά σε σακούλα με χρήματα


E-mail Εκτύπωση
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων με έναν μεσήλικα άνδρα να βάζει φωτιά σε μια σακούλα με χρήματα!
περισσότερα >
 
ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Αλλαγές στο νέο ασφαλιστικό


E-mail Εκτύπωση
Νέο ασφαλιστικό με μεγάλες αλλαγές φέρνει στις βαλίτσες της η τρόικα, με νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, ενώ προετοιμάζει και σχέδιο μείωσης της εθνικής σύνταξης, επιμέρους ρυθμίσεων στα όρια ηλικίας των υπαλλήλων του Δημοσίου με πιθανότερο την κατάργηση της 25ετίας ως προϋπόθεση για θεμελίωση εξόδου στη σύνταξη και κατάργησης των εκπτώσεων στις ασφαλιστικές εισφορές.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

Απετράπη βύθιση σκάφους Βολιώτη


E-mail Εκτύπωση
Η Λιμενική Αρχή Αιδηψού ενημερώθηκε, τις πρωινές ώρες χθες, για περιστατικό εισροής υδάτων στο Α/Κ σκάφος ''ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ'' Ν. Βόλου 704, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στο λιμένα Ωρεών Ευβοίας.
περισσότερα >
 
ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

Δώδεκα νεκροί στην έξοδο της Κ. Δευτέρας


E-mail Εκτύπωση
Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Καταστράφηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο


E-mail Εκτύπωση
Ολοσχερώς καταστράφηκε χθες το πρωί ένα αγροτικό αυτοκίνητο από φωτιά.
περισσότερα >
 
ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ

1.000 μόνιμοι στο στρατό ξηράς


E-mail Εκτύπωση
Η νέα προκήρυξη 1.000 νέους μάχιμους Οπλίτες αναμένεται να εκδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Aμυνας να ενισχύσει -παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία- τα τρία Oπλα.
περισσότερα >
 
ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρεις θεσσαλικές στη λίστα των 30


E-mail Εκτύπωση
Τρεις θεσσαλικές επιχειρήσεις περιλαμβάνονται στην τιμητική λίστα των ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών, του περιοδικού Fortune, με βάσει τα στοιχεία των ισολογισμών τους.
περισσότερα >
 
ΔΕΗ

Λήγει σήμερα η ρύθμιση των 36 δόσεων


E-mail Εκτύπωση
Τελευταία ευκαιρία για επανένταξη στη ρύθμιση των 36 δόσεων της ΔΕΗ έχουν οι καταναλωτές, καθώς εκπνέει η προθεσμία.
περισσότερα >
 
ΠΗΛΙΟ

Κάηκε αυτοκίνητο πριν τα Χάνια


E-mail Εκτύπωση
Ολοσχερώς κάηκε ένα αγροτικό αυτοκίνητο χθες το πρωί κοντά στα Χάνια όταν τυλίχθηκε στις φλόγες.
περισσότερα >
 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Προφυλάκισαν τον ανταποκριτή της Die Welt


E-mail Εκτύπωση
Οι αρχές της Τουρκίας προφυλάκισαν χθες Δευτέρα τον ανταποκριτή μιας γνωστής γερμανικής εφημερίδας, ο οποίος κατηγορείται για διασπορά προπαγάνδας υπέρ μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, υποκίνηση του κοινού στη βία και υποκίνηση μίσους, σύμφωνα με ένα πρόσωπο που βρισκόταν μέσα στο δικαστήριο όταν ανακοινώθηκε η απόφαση και σύμφωνα με τον εργοδότη του δημοσιογράφου, τη Die Welt.
περισσότερα >
 
ΛΑΡΙΣΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Αρχίζει σήμερα το 9ο φεστιβάλ


E-mail Εκτύπωση
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools αρχίζει σήμερα 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως 5 Μαρτίου 2017.
περισσότερα >
 
ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ

Τα σενάρια για το τραγικό τροχαίο


E-mail Εκτύπωση
Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από το μεσημέρι της Κυριακής (26/2), με το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
περισσότερα >
 
ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΔΗΘΕΝ «ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ»

Εκατό τηλεφωνήματα χθες στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Μια από τις πιο μαζικές απόπειρες εξαπάτησης Λαρισαίων - με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος - καταγράφηκε χθες, αφού περισσότεροι από 100 Λαρισαίοι κατήγγειλαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα από τους απατεώνες.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ξαναρχίζουν σήμερα οι διαπραγματεύσεις


E-mail Εκτύπωση
Κρίσιμες επαφές για την περικοπή των συντάξεων και του αφορολόγητου τη διετία 2018-2019 αλλά και τα πιθανά αντισταθμιστικά μέτρα αρχίζουν από τις 10.30 της Τρίτης στο ξενοδοχείο Hilton.
περισσότερα >
 
ΣΟΦΑΔΕΣ KAΡΔΙΤΣΑΣ

Εντυπωσιακή η αποκριάτικη παρέλαση


E-mail Εκτύπωση
Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια χρονιά, η αποκριάτικη παρέλαση στους Σοφάδες.
περισσότερα >
 
ΑΙΓΑΙΟ

Νέες παραβιάσεις από τουρκικά αεροσκάφη


E-mail Εκτύπωση
Σε νέες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
περισσότερα >
 
ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Κλοιός απειλών για ανήλικους στο Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Απευθύνονται στην αστυνομία και ζητούν να μιλήσουν για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων τους.
περισσότερα >
 
ΗΠΑ

Ο Τραμπ αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες


E-mail Εκτύπωση
Κατά 54 δισεκατομμύρια δολάρια ή 9% σκοπεύει να αυξήσει η αμερικανική κυβέρνηση τις στρατιωτικές δαπάνες και ταυτόχρονα να μειώσει την βοήθεια σε άλλες χώρες, ανέφερε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
περισσότερα >
 
KΛΕΙΣΤΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γιόρτασαν με σαρακοστιανά και χορό


E-mail Εκτύπωση
Την καθιερωμένη εκδήλωση της Καθαρής Δευτέρας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Λαρισαίων στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, με παραδοσιακή φασολάδα , σαρακοστιανά εδέσματα και άφθονη μουσική και χορό.
περισσότερα >
 
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ –ΛΑΜΙΑΣ

Ερευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας


E-mail Εκτύπωση
Φως στις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το τραγικό δυστύχημα στο 83,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών, επιχειρεί να ρίξει το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας που έχει αναλάβει την έρευνα.
περισσότερα >
 
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Ολοκληρώνεται το γήπεδο Αργαλαστής


E-mail Εκτύπωση
Μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση η οποία θα καλύψει τις ανάγκες άθλησης δεκάδων νέων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, ολοκληρώνεται και σύντομα θα αποδοθεί στην αθλούμενη νεολαία.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ

«Καμπανάκι» ΠΟΜΙΔΑ για δασικούς χάρτες


E-mail Εκτύπωση
Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κο Σωκράτη Φάμελλο στέλνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, στην οποία ζητά τροποποιήσεις στη νομοθεσία για τους δασικούς χάρτες, προειδοποιώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να δημευτούν περιουσίες πολιτών.
περισσότερα >
 
ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 60 ΚΙΛΑ ΑΛΕΥΡΙ

Λαγάνα 3 μέτρων και 65 κιλών στον Αγιόκαμπο!


E-mail Εκτύπωση
Λαγάνα τριών μέτρων μήκους και 65 κιλών βάρους έφτιαξε ένας αρτοποιός στον Αγιόκαμπο της Λάρισας. Στη βιτρίνα του καταστήματος του Βαγγέλη Καρδάρα βρίσκεται από την Κυριακή η λαγάνα-γίγαντας.
περισσότερα >
 
ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Aτύχημα με καρναβαλικό άρμα


E-mail Εκτύπωση
Ατύχημα με άρμα σημειώθηκε στο Καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 20 ανθρώπων.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ

Νέο κατάστημα Lidl στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Ακίνητο για νέο κατάστημα στα Τρίκαλα αναζητεί η Lidl.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Ισορροπημένο το πακέτο μέτρων


E-mail Εκτύπωση
Την ανάγκη διασφαλιστεί πως το πακέτο μεταρρυθμίσεων που αναμένεται να συμφωνηθεί τις επόμενες μέρες μεταξύ των θεσμών και της Αθήνας θα είναι «ισορροπημένο» και θα περιλαμβάνει επίσης «μέτρα στήριξης της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της κοινωνικής συνοχής» υπογραμμίζει ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας αποκλειστικά στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
περισσότερα >
 
ΔΡΑΣΗ LET'S DO IT GREECE ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Εθελοντισμός στα νησιά


E-mail Εκτύπωση
Μια μεγάλη εθελοντική οικογένεια γίνεται όλη η Ελλάδα την Κυριακή 2 Απριλίου, συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Let's Do It Greece» που εκτείνεται σε 800 σημεία ανά την επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης της Μαγνησίας, χερσαίας και νησιωτικής.
περισσότερα >
 
ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Πώς θα βρείτε τις εισφορές στον ΕΦΚΑ


E-mail Εκτύπωση
Με ανοιχτό το ενδεχόμενο για παράταση για τις εισφορές του ΕΦΚΑ για το μήνα Ιανουάριο 2017, έφτασε η ώρα της πληρωμής, καθώς οι εισφορές πρέπει να καταβληθούν το αργότερο έως τις 28 Φεβρουαρίου
περισσότερα >
 
ΝΕΑΡΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Συλλήψεις για ναρκωτικά


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθησαν, σήμερα (27-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κάνναβης.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ

Γιατί τρώμε λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα


E-mail Εκτύπωση
Η λαγάνα, ο άζυμος αυτός άρτος, παίζει αναμφίβολα κυρίαρχο ρόλο στο νηστίμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Ποιά, όμως, είναι η ιστορία της; Τί συμβολίζει;
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού σε Βολιώτη


E-mail Εκτύπωση
Προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την περιπέτεια του καρκινοπαθή στον οποίο έγινε κατάσχεση στον ακατάσχετο λογαριασμό της αναπηρικής σύνταξής του. Ο πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της HuffPost, έδωσε εντολή να διερευνηθεί η καταγγελία του πολίτη από τον Βόλο.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ

Oι μεγάλοι νικητές των Όσκαρ


E-mail Εκτύπωση
Τα βραβεία της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου για το 2017, ή Όσκαρ όπως είναι πιο γνωστά, απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) σε μια τελετή στο Χόλιγουντ παρουσιαστής της οποίας ήταν ο τηλεοπτικός κωμικός Τζίμι Κίμελ.
περισσότερα >
 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ ταρακούνησε τον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ κοντά στον Βόλο, στις 22:23, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΟ 2017

Αύξηση κρατήσεων στην Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
«Εκρηκτική είναι ή αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα», είπε ο Τόρστεν Σέφερ, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Τουρισμού (DRV): Torsten Schafer στην εφημερίδα Rhein-Neckar-Zeitung.
περισσότερα >
 
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

Προσλήψεις για στελέχωση υπηρεσιών


E-mail Εκτύπωση
Πράσινο φως στον προγραμματισμό του Δήμου Νοτίου Πηλίου για την πρόσληψη 42 ατόμων που, σύμφωνα με το δήμαρχο Νικ. Φορτούνα, θα στελεχώσουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, άναψε στην προχθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ

Πώς η τσίχλα μπορεί να κάνει κακό στην υγεία


E-mail Εκτύπωση
Πόσες φορές δεν έχεις αισθανθεί ότι χρειάζεσαι απεγνωσμένα κάτι που θα ανανεώσει και θα δροσίσει την αναπνοή σου και η πιο εύκολη λύση, είναι η τσίχλα του συναδέλφου σου.
περισσότερα >
 
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρελθόν Βοσνιάδης και Μαρουκάκης


E-mail Εκτύπωση
Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα μετά την νίκη της ομάδας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα σήμερα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Βροχερός ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα


E-mail Εκτύπωση
Παρότι τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός ήταν εντυπωσιακά καλός, φαίνεται ότι την Καθαρά Δευτέρα δεν θα μας κάνει το χατίρι.
περισσότερα >
 
ΣΚΙΑΘΟΣ

Μέσα Μαρτίου περνά στη Fraport το αεροδρόμιο


E-mail Εκτύπωση
Σε λίγες μέρες αποκτά σάρκα και οστά μια ιστορική αποκρατικοποίηση στη χώρα μας, η οποία αναμένεται να απογειώσει τον τουρισμό και τις θέσεις εργασίας.
περισσότερα >
 
ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ

Τραγικό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς [Βίντεο]


E-mail Εκτύπωση
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας την Κυριακή το απόγευμα με απολογισμό τέσσερις νεκρούς.
περισσότερα >
 
FOOTBALL LEAGUE

Ο Άρης λύγισε την Αναγέννηση Καρδίτσας


E-mail Εκτύπωση
Ο Άρης στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.
περισσότερα >
 
ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Ταβούσογλου: Κακομαθημένος ο Καμμένος


E-mail Εκτύπωση
«Πόλεμος» δηλώσεων Αθήνας-Αγκυρας με άγνωστο αποτέλεσμα. Μετά την επιθετική ρητορική της Τουρκίας για τα Ιμια και τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ότι «αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ιμια θα μπορούσαμε να το κάνουμε» και την απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ο κ Τσαβούσογλου επανέρχεται, αυτην την φορά εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού αμύνης Πάνου Καμένου.
περισσότερα >
 
3-0 ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Τέλος στις γκέλες για τον ΑΟ Τρίκαλα που το απόγευμα της Κυριακής κέρδισε εύκολα τον Αγροτικό Αστέρα με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο.
περισσότερα >
 
SUPER LEAGUE

Ήττα με κάτω τα χέρια για την ΑΕΛ


E-mail Εκτύπωση
Την ήττα με 3-0 γνώρισε από την ΑΕΚ η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής.
περισσότερα >
 
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Στην έκθεση Sajam Turizma ο Δήμος Σκιάθου


E-mail Εκτύπωση
Με δικό του περίπτερο συμμετέχει για άλλη μια φορά ο Δήμος Σκιάθου με την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης στην Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ Ο... ΤΡΑΜΠ

Τα ξημερώματα η 89η απονομή των Όσκαρ


E-mail Εκτύπωση
Μια τελετή με περισσότερο από ποτέ εδώ και πολλά χρόνια πολιτικό στίγμα, που θα είναι «γυναικεία« υπόθεση και θα αναδείξει την θέση των μειονοτήτων στην αμερικανική κοινωνία, αναμένεται να είναι η αποψινή απονομή των Όσκαρ. Το σόου θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδος, και αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης, λόγω... Τραμπ!
περισσότερα >
 
ΦΑΡΣΑΛΑ

Ομιλία Σφακιανάκη για το ηλεκτρονικό έγκλημα


E-mail Εκτύπωση
Ο Δήμος Φαρσάλων διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για το ηλεκτρονικό έγκλημα και την ασφαλή χρήση του Η/Υ με ομιλητή τον στρατηγό της Αστυνομίας και πρώην διοικητή Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μ. Σφακιανάκη στις 5 και 6 Μαρτίου 2017.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Μέτρα της Τροχαίας έως και την Καθαρά Δευτέρα


E-mail Εκτύπωση
Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Απόκρεω και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 24 έως 27 Φεβρουαρίου 2017, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΡΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

25χρονος νεκρός σε τροχαίο στο Animus


E-mail Εκτύπωση
Πληθαίνουν τα τροχαία δυστυχήματα στο ύψος της κλινικής Animus, στο δρόμο Λάρισας - Τρικάλων. Το φαινόμενο δεν μπορεί να είναι τυχαίο με την μορφολογία του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο.
περισσότερα >
 
ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 45

Η ανεργία πλήττει τη γενιά των γκριζομάλληδων


E-mail Εκτύπωση
Ολοένα και περισσότερα μέλη της «γενιάς των γκριζομάλληδων» είναι αντιμέτωπα με το οικονομικό αδιέξοδο.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σκλαβενίτης και στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Την 1η Μαρτίου ξεκινάει η λειτουργία της εταιρείας «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», η οποία θα απορροφήσει 2 καταστήματα του δικτύου της «Μαρινόπουλος» στο Βόλο όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της αλυσίδας «Σκλαβενίτης» με επιστολή της προς προμηθευτές
περισσότερα >
 
ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ

Αλλαγές στο νέο ασφαλιστικό


E-mail Εκτύπωση
Νέο ασφαλιστικό με μεγάλες αλλαγές φέρνει στις βαλίτσες της η τρόικα, με νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, ενώ προετοιμάζει και σχέδιο μείωσης της εθνικής σύνταξης, επιμέρους ρυθμίσεων στα όρια ηλικίας των υπαλλήλων του Δημοσίου με πιθανότερο την κατάργηση της 25ετίας ως προϋπόθεση για θεμελίωση εξόδου στη σύνταξη και κατάργησης των εκπτώσεων στις ασφαλιστικές εισφορές.
περισσότερα >
 
ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Άρχισαν οι αιτήσεις για 55 θέσεις μαθητείας


E-mail Εκτύπωση
Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι και τη την Δευτέρα 6 Μαρτίουη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα της μαθητείας στα ΕΠΑΛ. Στη Μαγνησία έχουν δημιουργηθεί 55 θέσεις σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ που μπορούν να εργαστούν για εννιά μήνες.
περισσότερα >
 
ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ

Λειτουργία καταστημάτων την Κ.Δευτέρα


E-mail Εκτύπωση
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα όπως ενημερώνει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΛΙΟ

Αυξημένη η κίνηση επισκεπτών του τριημέρου


E-mail Εκτύπωση
Αυξημένη η κίνηση του επιβατικού κοινού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας με έντεκα έκτακτα δρομολόγια χθες Παρασκευή από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα έξι έκτακτα δρομολόγια για Αθήνα και τρία για Θεσσαλονίκη.
περισσότερα >
 
ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ

Έρχεται νέος ΕΝΦΙΑ


E-mail Εκτύπωση
Επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους φέρνουν οι ανατροπές που σχεδιάζονται στην άμεση φορολογία, με πρώτη και κυριότερη τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, με την κυβέρνηση ωστόσο να δεσμεύεται περί μείωσης ΕΝΦΙΑ και λοιπών αντισταθμιστικών μέτρων.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 624

Πατατοσαλάτα με χταπόδι
η συνταγή της
ημέρας
Πατατοσαλάτα με χταπόδι ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Κακό καλοκαίρι [Δημήτρης Χασάπης]
Υπόθεση Η Νάσια Ντάκου, μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας, ξεκινάει τις καλοκαιρινές τ...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

kosmoslarissa

logo trikalaenimerosi

logo ok

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


agrothessaly300x250

banner carmex

litrokapis anakiklosi 2017

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300

ski report 01

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336