rodopi 728x90

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
12:34
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018
Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου συζητήθηκε το μείζον για την περιοχή θέμα της χορήγησης αδειών απόσταξης στους αμπελοκαλλιεργητές οι οποίοι σήμερα είναι μετέωροι εξαιτίας του νέου κανονισμού της Ε.Ε. για τα αποστάγματα, με το δήμαρχο Π. Σαρχώση να προτείνει το κλείσιμο του δημαρχείο σήμε
Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018
Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 74η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Βόλου από τα στρατεύματα Κατοχής των Γερμανών διοργανώνει ο Δήμος Βόλου με τη συμμετοχή αντιστασιακών οργανώσεων την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.
Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018
Οδηγούς κίνησης παιδιών σε μορφή αυτοκόλλητων τοποθέτησε σε πεζοδρόμια σχολείων ο δήμος Καρδίτσας.
Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018
O Δήμος Τρικκαίων προχωρά με συγκεκριμένα βήματα στην αξιοποίηση της παράδοσης του Ασκληπιού.
Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018
Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό «Πάρκο των Ευχών» στην Λάρισα έχει ήδη ξεκινήσει.
Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
Πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα σε εκατοντάδες νοικοκυριά και του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου δίνει Νόμος του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή.
Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
Πράσινο φως για την υλοποίηση εργασιών αναστήλωσης και επανάχρησης του κτηρίου Μπεζεστένι στο Λόφο του Φρουρίου, άναψε από την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠ.Αν.Ε.Κ) και ειδικότερα στην πρόσκληση με τίτλο «
Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στις 16-10-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 6.30΄μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2018
Με στόχο τη συνολική αλλαγή της Λάρισας στα ευρωπαϊκά πρότυπα, έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό διάφορα έργα οδοποιίας, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που υλοποιεί ο δήμος Λαρισαίων. Το σχέδιο που υλοποιείται αφορά την κατασκευή πεζοδρόμων, δρ
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
Στην εγκατάσταση συστημάτων υπόγειων κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, με μέλημά του την βελτίωση της εικόνας περιοχών που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς.
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
Δεν υπάρχει καμία μεταβίβαση και καμία παραχώρηση της διαχείρισης των ακινήτων πολιτιστικής κληρονομιάς στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Στρατής σε δηλώσεις που έκανε σήμερα κατά την επίσκεψη του στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο αρχαίο θέατρο της π
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
Η αυλαία του προεκλογικού αγώνα για τον Βασίλη Τσιάκο, άνοιξε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, με την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ ότι τον στηρίζει για την θέση του δημάρχου Καρδίτσας.
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018
Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών» η δημοτική αρχή προχωρά στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού, εργατών καθαριότητας (ΥΕ). Το θέμα έρχεται προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ.
Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018
Η υλοποίηση νέων σημαντικών έργων στην πόλη της Λάρισας δρομολογείται με την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και της Εγνατίας Οδού Α.Ε.
Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018
«Ψυχή βαθιά»... για τις αποζημιώσεις που περιμένουν κάτοικοι του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου που είδαν τα σπίτια τους να «σκίζονται» στα δύο, να καταρρέουν ολόκληρες αυλές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και κατολισθήσεις που έπληξαν την περιοχή τον περασμένο Φεβρουάριο.
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018
Ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης οχημάτων στους πεζοδρόμους, με βυθιζόμενες μπάρες, μετά την σημερινή συνεδρίαση και απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, που ανακηρύσσει προσωρινό ανάδοχο του έργου την εταιρεία τηλεπικοινωνιών COSMOTE.
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018
Ολοκληρώθηκαν οι διενέργειες για την αυτοψία περίπου 170 κτιρίων ως προς την καταλληλότητα προς χρήση στους οικισμούς του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018
Κορυφώνονται οι διεργασίες στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου με προμετωπίδα τον Δήμο Βόλου.
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018
Στην απομάκρυνση έξι αδέσποτων σκυλιών, από το κέντρο της πόλης, προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας, σε συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις.
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018
Στην Αμυγδαλέα της Δ.Ε Κοιλάδας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018
Ο δήµος Αλµυρού ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση µέχρι και 5 ηµεροµίσθια κατ΄άτοµο για το µήνα Οκτώβριο 2018 συνολικού αριθµού 15 ατόµων, προκειµένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες.
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018
Σύγχρονες πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους δημότες προσφέρει πλέον ο Δήμος Καρδίτσας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους σε υλοποίηση μιας από τις βασικές προτεραιότητες που είχε θέσει εξ' αρχής η Δημοτική Αρχή, όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Αλεξάκος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου πο
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018
Ενώ για τρίτη φορά από την αρχή της μεταναστευτικής κρίσης η Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών (ΥΠΥΤ) μένει ακέφαλη, οι εικόνες της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη σοκάρουν.
Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Πρωτεύς» στη γραμμή Βόλος – νησιά Βορείων Σποράδων, που θα ισχύσουν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2018.
Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018
H οδός Κονδύλη, ένας από τους κεντρικότερους δρόμους των Τρικάλων, από χθες με νέο φωτισμό led.
Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018
Στη μετατροπή του Στρατιωτικού Πρατηρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπακυριαζή και 28ης Οκτωβρίου, σε χώρο στάθμευσης αφορά η πρόταση αξιοποίησης του ακινήτου που κατέθεσε ο Δήμος Λαρισαίων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018
Αυτοψίες κτιρίων για την καταλληλότητά τους προς χρήση θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο Δήμο Λ. Πλαστήρα και Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στους οικισμούς του Δήμου Αργιθέας.
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018
Ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται και σε περίπου δυο μήνες θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να επισκεφθούν την πόλη των Τρικάλων.
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018
811 κλήσεις για παράνομη και ελεγχόμενη στάθμευση μοίρασε τον Σεπτέμβριο η Δημοτική Αστυνομία Βόλου, ωστόσο το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης παραμένει και εντείνεται ιδίως τις ώρες αιχμής.
Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018
Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,7 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 04:17 τα ξημερώματα στην Αλόννησο.
 
Σελίδα 1 από 210

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336