REX 728X90 1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2017
07:30
ΥΓΕΙΑ
Πέμπτη, 25 Μάιος 2017
Ο περιορισμός των καταναλισκόμενων θερμίδων όντως είναι ικανός να επιβραδύνει τη φυσική διαδικασία της γήρανσης του οργανισμού, υποστηρίζουν αμερικανοί ερευνητές σε άρθρο που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο Journals of Gerontology, Series A: Biological Sciences and Medical Sciences.
Πέμπτη, 25 Μάιος 2017
Δώρο ζωής σε 58χρονη Βολιώτισσα νεφροπαθή έκαναν με την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανά του, οι οικείοι 48χρονου.
Πέμπτη, 25 Μάιος 2017
Η 26η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος διεξάγεται στις 26,27 και 28 Μαΐου στη Λάρισα στο κτίριο «ΒΙΟΠΟΛΙΣ» της Ιατρικής Σχολής σε χώρους σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους τεχνικά.
Πέμπτη, 25 Μάιος 2017
Κλειστές θα είναι από σήμερα το μεσημέρι και μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας οι πόρτες των Εξωτερικών Ιατρείων στο Νοσοκομείο Βόλου, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων ασφαλείας, ενώ αποφάσεις θα ληφθούν και για το επισκεπτήριο στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
Τετάρτη, 24 Μάιος 2017
Τα ευρήματα του προγράμματος ΥΔΡΙΑ, το οποίο αποτυπώνει την υγεία του πληθυσμού στη χώρα μας, παρουσιάσθηκαν σε ειδική εκδήλωση του 43ου Ετήσιου Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του διεθνώς καταξιωμένου ακαδημαϊκού και καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και της Σχ
Τρίτη, 23 Μάιος 2017
Οι άνθρωποι που τρώνε συγκεντρωμένοι, χωρίς να αποσπούν την προσοχή τους από την τηλεόραση, το κινητό τους, τη δουλειά τους ή ό,τι άλλο, μπορούν όχι μόνο να χάσουν κιλά, αλλά και να μην τα ξαναπάρουν, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.
Τρίτη, 23 Μάιος 2017
Για 13η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιεί ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ, την εκστρατεία για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Δέρματος και του Μελανώματος, σε έξι πόλεις και χωριά της περιφέρειας.
Δευτέρα, 22 Μάιος 2017
Το υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι έρευνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στα αλλεπάλληλα κρούσματα διάρρηξης και κλοπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από δημόσια νοσοκο
Δευτέρα, 22 Μάιος 2017
Το αντηλιακό προσώπου με χρώμα αποτελεί ένα προϊόν που έχει μαζί της κάθε γυναίκα, όταν επισκέπτεται μία παραλία, προκειμένου να προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία στην επιδερμίδα της.
Κυριακή, 21 Μάιος 2017
Θρασύτατη ληστεία, με λεία ιατρικό εξοπλισμό, αξίας 30.000 ευρώ έγινε σήμερα το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Βόλου και συγκεκριμένα, στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου.
Κυριακή, 21 Μάιος 2017
Αν και η ειδικότητα της φυσικοθεραπείας θεωρείται για πολλούς παρεξηγημένη στην Ελλάδα και όχι μόνο, ωστόσο η συνδρομή της είναι πολύτιμη στη βελτίωση πολλών πτυχών της σωματικής, αλλά εν τέλει και της ψυχικής μας υγείας.
Σάββατο, 20 Μάιος 2017
Ο κακός προγραμματισμός και η παράλειψη γευμάτων, αλλά και η μείωση της ποσότητας τροφής σε μια προσπάθεια απώλειας βάρους μπορεί να μας οδηγήσουν στην πείνα.
Σάββατο, 20 Μάιος 2017
Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται εδώ και τρεις ημέρες αγοράκι 4,5 ετών με μηνιγγίτιδα.
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017
Η ποιότητα και διαθεσιμότητα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης έχει βελτιωθεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου μετά το 1990. Όμως, από την άλλη, έχουν αυξηθεί οι ανισότητες τόσο μεταξύ των χωρών, όσο και στο εσωτερικό τους.
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017
  Όλοι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα τους, έχουν ανάγκη από συνεχή παρακολούθηση, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν από πολύ σοβαρά συμπτώματα. Οι ταινίες μέτρησης σακχάρου contour next είναι μια αξιόπιστη λύση για τα άτομα όλων των ηλικιών
Πέμπτη, 18 Μάιος 2017
Την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη φύλαξη των Κέντρων Υγείας του νομού Λάρισας ζητά ο Σύλλογος Εργαζόμενων μετά το πρόσφατο νέο περιστατικό επίθεσης σε γιατρό στο Κ.Υ. Τυρνάβου.
Πέμπτη, 18 Μάιος 2017
Σταθερή, αλλά αξιοσημείωτη αύξηση των δεικτών παχυσαρκίας καταγράφεται στους εφήβους σε ολόκληρη την Ευρώπη, από το 2002 και έπειτα, όπως προκύπτει από νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), η οποία δημοσιοποιείται σήμερα, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Παχυσαρκία, στην Π
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017
Μια νέα βρετανική έρευνα έρχεται να καταρρίψει το μύθο ότι είναι δυνατό οι παχύσαρκοι άνθρωποι να είναι μεταβολικά υγιείς. Επιστήμονες είχαν υποστηρίξει παλιότερα ότι αν ένας παχύσαρκος άνθρωπος έχει τα κατάλληλα γονίδια, τότε είναι όντως δυνατό να είναι και υγιής.
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017
Στο «κόκκινο» βρίσκονται τουλάχιστον τρεις κλινικές του Νοσοκομείου Βόλου λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού με αποτέλεσμα οι εφημερίες είτε να εκτελούνται με μεγάλη δυσκολία είτε κάποιες μέρες τον μήνα είναι ακάλυπτες.
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017
Μελέτη από Βρετανούς επιστήμονες έδειξε ότι το εργασιακό στρες ευθύνεται για την εμφάνιση μεταβολικού συνδρόμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017
Τα αντηλιακά la roche posay διαθέτουν στο καταναλωτικό κοινό τη σειρά προϊόντων ANTHELIOS, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, χάρη στην καινοτόμο σύνθεση των συστατικών της, που επιτρέπει σε όλα τα σκευάσματα να κάνουν τη διαφορά στην προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και την φροντί
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017
«Έσπασε το φράγμα» των 2.500 η επισκεψιμότητα στα απογευματινά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου.
Τρίτη, 16 Μάιος 2017
Το αντηλιακό ματιών αποτελεί ένα άκρως απαραίτητο μέσο προστασίας της ανθρώπινης επιδερμίδας, κάθε φορά που αυτή εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δίνεται και στις λεγόμενες ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως είναι αυτή γύρω από τα μάτια.
Τρίτη, 16 Μάιος 2017
  Τα αντηλιακά κορρές αποτελούν την ενδεδειγμένη επιλογή για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι θέλουν να προστατέψουν αποτελεσματικά το δέρμα τους από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017
Το αντηλιακό ματιών είναι το προϊόν που συστήνουν ανεπιφύλακτα οι ειδικοί για την αποτελεσματική προστασία του δέρματος από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Ωστόσο, όπως τονίζουν διαρκώς, θα πρέπει να επιλέγονται και να εφαρμόζονται με μεγάλη προσοχή.
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017
Αγνωστοι έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου «Αγιος Σάββας», στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η κλοπή διαπιστώθηκε στις 7 το πρωί της Δευτέρας από εργαζομένους του νοσοκομείου, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.
Δευτέρα, 15 Μάιος 2017
Σε... κέντρο παραγωγής ωαρίων εξελίσσεται η χώρα μας, καθώς η οικονομική κρίση αύξησε σημαντικά τον αριθμό των γυναικών που δωρίζουν τα ωάριά τους με το αζημίωτο, όπως και εκείνων που τα λαμβάνουν για να τεκνοποιήσουν.
Κυριακή, 14 Μάιος 2017
  Τα αντιηλιακά Vichy δεν προσφέρουν απλώς προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και μια σειρά άλλων υπηρεσιών, προκειμένου το ομοιόμορφο μαύρισμα να γίνει κάτι εύκολα κατορθωτό από όλους και μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.  
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι οι λευκές ρίγες στα νωπά στήθη κοτόπουλου είναι απλά λωρίδες λίπους.
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Το λάδι καρύδας είναι εδώδιμο ωμό λάδι, του οποίου η χρήση είναι ευρέως διαδεδομένη στις περισσότερες τροπικές χώρες, όπου αποτελεί την κύρια πηγή μαγειρικού ελαίου στη δική τους διατροφή. Αγοράστε και εσείς λάδι καρύδας από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο και προσθέστε τα ευεργετικά συστατικά του στη δ
 
Σελίδα 1 από 154

 

banner carmex

 ITROKAPIS 25 5

thessalia economy

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336