kefir olimpos 728x90

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
12:26
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Μια μορφή επιδόματος ανεργίας και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, που αποδεδειγμένα διακόπτουν το επάγγελμά τους για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, θεσπίστηκε πρόσφατα με τον τελευταίο ασφαλιστικό νόμο.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Σκληρό παζάρι μεταξύ των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων της ευρωζώνης βρίσκεται σε εξέλιξη, πάνω σε μια λύση που σύμφωνα με τις τελευταίες χθεσινές πληροφορίες θα οδηγεί σε αξιοσημείωτη ελάφρυνση του χρέους, αλλά θα συνοδεύεται από ένα αυστηρότατο πλαίσιο λιτότητας και εποπτείας για τη χώρα, ενώ θ
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Πρόστιμα συνολικού ύψους 260.000 ευρώεπιβλήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, κατ' εφαρμογή της νομοθεσίας για την «προστασία των καταναλωτών», στις τράπεζες Αγροτική, Eurobank και Πειραιώς διότι προέβαιναν σε μονομερείς αναλήψεις από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας του τελευταίου μισθού ή σ
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Άρθρο που δημοσιεύεται στο site του Πανεπιστημίου του Warwick και υπογράφεται από τον γνωστό Έλληνα οικονομολόγο και καθηγητή Ηρακλή Πολεμαρχάκι ο οποίος έχει διατελέσει και οικονομικός σύμβουλος του νυν Έλληνα πρωθυπουργού, ανακηρύσσει την Λάρισα πρωτεύουσα των Cayenne.
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Στην αποφυγή ενός «πιστωτικού γεγονότος», έπειτα από ένα μεγάλο κούρεμα του ελληνικού χρέους που το θεωρούν δεδομένο, εστιάζονται πλέον οι δια πραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης – και κατ' επέκταση των κρατών-μελών της ευρωζώνης.
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
 Δεν θα υποστούν τελικά μείωση της σύνταξής τους οι απόστρατοι που δεν έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους αλλά έχουν 35 έτη συντάξιμης υπηρεσίας, σύμφωνα με τροπολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου που συμπεριελήφθη στο πολυνομοσχέδιο μετά από εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλ
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011
Μικρή παραμένει η ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης στα Τρίκαλα, καθώς ο κόσμος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011
Αλλάζει ριζικά ο τρόπος φορολόγησης των ατομικών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών από το 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες, της καθημερινής, από το νέο έτος τα φορολογητέα εισοδήματα των φυσικών προσώπων που ασκούν ατομικά εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ή ελευθέρια ε
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011
Στις 21 Νοεμβρίου αναμένεται η πληρωμή 3800 Θεσσαλών Απογραφέων και Τομεαρχών, που συμμετείχαν στην πρόσφατη απογραφή πληθυσμού – κτιρίων, σύμφωνα με τα στελέχη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011
Οι δείκτες της ανεργίας χτυπάνε κόκκινο σε τοπικό, πανθεσσαλικό και πανελλαδικό επίπεδο αυξάνοντας δραματικά την ήδη τεταμένη κατάσταση.
Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2011
Σχέδιο για τη φορολόγηση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα των τόκων των καταθέσεων εξετάζει η κυβέρνηση.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
 Εγκρίθηκε από το Eurogroup η εκταμίευση της έκτης δόσης, ύψους 8 δισ. ευρώ, του δανείου προς την Ελλάδα.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
Κατά 109.000 αυξήθηκαν μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του αντίστοιχου περσινού μήνα οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργοι, φθάνοντας τους 774.059, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2011
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του διοργανώνει στην Λάρισα σεμινάριο με θέμα: "περιεχόμενο & εφαρμογή του Φ.Π.Α.
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011
Μετ' εμποδίων θα γίνει καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ για το μήνα Νοέμβριο λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ, η οποία εκτελεί την μηνιαία επεξεργασία πληρωμών συντάξεων.
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011
Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια αξιοποιούν ολοένα και περισσότερο τα ελληνικά νοικοκυριά προκειμένου να περιορίσουν τα έξοδά τους.
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011
Η οικονομική κρίση συνεχίζει να πλήττει ανελέητα τον κλάδο του αυτοκινήτου, καθώς οι πωλήσεις έχουν πέσει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα ενώ τα σέρβις και οι επισκευές γίνονται ολοένα και πιο αραιά.
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2011
Σκληρή αντιμετώπιση επιφυλάσσει ο νόμος σε όσους δεν θα καταβάλουν το τέλος ακινήτων που θα καταφθάσει με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά τον Ιούλιο του 2011, 820.276 άτομα ήταν άνεργοι πανελλαδικά.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας (ΙΕΑ) οι εξελίξεις στις Αραβικές χώρες έχουν προκαλέσει εμπόδια στις επενδύσεις στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στη τιμή τους.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΕΠΑ Θεσσαλίας και με γνώμονα την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους καταναλωτές της πραγματοποιήθηκε τροποποίηση του λογαριασμού φυσικού αερίου.
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011
Μείωση ωρών εργασίας που θα οδηγήσει σε κάθετη μείωση αποδοχών ακόμη και 40% προτείνει η Χαλυβουργία Ελλάδος στο προσωπικό της στο Βόλο. Έντονη ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων που βρίσκονται προ του διλήμματος εάν θα αποδεχτούν τη συγκεκριμένη πρόταση προκειμένου να αποφύγουν ενδεχομένως τα χειρότ
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011
 «Κόκκινη κάρτα» αντί για φοροκάρτα αντίκριζαν χιλιάδες φορολογούμενοι που πήγαν σε καταστήματα τραπεζών για να προμηθευτούν την κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα).
Δευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011
«Μακάρι να μπορούσα να δώσω τα χρήματα που χρωστούσα, αλλά δεν είχα δουλειά. Τώρα βλέπω τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 45χρονης άνεργης δανειολήπτριας, που εργαζόταν ως λογίστρια, μετά την απόφαση-σταθμό του Ειρηνοδικείου Λάρισας να διαγραφούν τα χρέη της προς
Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2011
 Από 0,98 έως 1 ευρώ το λίτρο, κατά μέσο όρο, αναμένεται να κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην έναρξη της χειμερινής περιόδου (15 Οκτωβρίου), έναντι 65 - 70 λεπτών πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο, ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Ε
Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2011
«Βουλιάζουν» ακόμη και μεγάλες επιχειρήσεις του Βόλου, καθώς τους οφείλονται πολλά εκατομμύρια ευρώ από ανεξόφλητα τιμολόγια. Η ζοφερή αυτή εικόνα της τοπικής οικονομίας αποδεικνύεται περίτρανα από τις εκατοντάδες αιτήσεις διαταγών πληρωμής που κατατίθενται πλέον καθημερινά στα δικαστήρια του Βόλο
Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2011
Στην Καρδίτσα ξεκίνησε να λειτουργεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Περιφερειακό Κέντρο ποιοτικού ελέγχου, τυποποίησης και ταξινόμησης βάμβακος.
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011
Στην «αντεπίθεση» περνούν οι εστιάτορες καθώς επιβάλλεται από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου ο αυξημένος ΦΠΑ 23% στις επιχειρήσεις τους.
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2011
Το γεγονός ότι η αγορά ακινήτων έχει «βαλτώσει», τόσο που δεν μπορεί να υπολογιστεί ποσοστιαία ως πτώση σε σχέση με πέρυσι, επεσήμανε  ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Μαγνησίας Σωτ. Παπαϊωάννου.
Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011
Κλείνουν το ένα μετά το άλλο περίπτερα στη Μαγνησία, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα λειτουργούν τα μισά από αυτά που υπήρχαν στο Νομό πριν ένα με δύο χρόνια.
 
Σελίδα 235 από 236

 

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336