rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
13:57
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Τη νέα τους διοίκηση καλούνται να εκλέξουν την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου οι καθηγητές του νομού Τρικάλων. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικού συμβουλίου θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Τρικάλων, επί της
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Εντελώς διαφορετική φαίνεται πως είναι πλέον η ιδέα που έχει η νέα γενιά για το Δημόσιο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, στην οποία πήραν μέρος νέοι άνθρωποι, ηλικίας από 18 ώς 34 ετών.
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Σχετικά με το δημοσίευμα περί ενδεχόμενης εφεδρείας εκπαιδευτικών, το υπουργείο Παιδείας, με ανακοίνωσή του, ξεκαθαρίζει ότι μετά από κατάθεση στοιχείων για την ομαλή λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Τριτοβάθμια Εκπαίδευση), το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011
Με μεγάλη συμμετοχή σχολικών χορωδιών από διάφορα μέρη της Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Φεβρουάριο η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας, την Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και το Υπουργείο Π
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011
Στον χάρτη των κυβερνητικών σχεδιασμών μπαίνει η εργασιακή εφεδρεία των εκπαιδευτικών, με προοπτική να εφαρμοστεί στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Υπολογίζεται ότι με την εφαρμογή του μέτρου θα τεθούν σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς 18.000 - 20.000 δάσκαλοι και καθηγητές.
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Περιφερειακών Ταξί νομού Λάρισας κ. Γιάννη Σαπουνά, αυξημένα αναμένεται να είναι τα προβλήματα από το 2012 στη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία με τα ταξί τους, καθώς η ευθύνη για τη μεταφορά περνά στους δήμους.
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προειδοποίησε ότι το Ίδρυμα ενδεχομένως να διακόψει τη λειτουργία του... λόγω εφεδρείας.
Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2011
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες ότι για το διδακτικό έτος 2011-2012 προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές 385 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων.
Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011
Στη Βουλή φέρνουν το θέμα του εράνου για τη συγκέντρωση πετρελαίου στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας βουλευτές του ΚΚΕ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.
Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2011
Διαμαρτύρεται αναφερόμενη σε «υπολειτουργία Ολοήμερων σχολείων» η διοίκηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας».
Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011
Mαθήματα σε παγωμένες αίθουσες κάνουν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας.
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Παιδοψυχολόγος του Κέντρου Ψυχικής Υγείας θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με έναν μαθητή από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς Μαγνησίας, ο οποίος δημιουργεί πολλά προβλήματα με την "ανάρμοστη" συμπεριφορά του.
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Αύξηση της συμμετοχής των μαθητών γυμνασίων και λυκείων του νομού μας στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Θαλής» στα μαθηματικά, κατά 60% σε σχέση με πέρυσι, διαπιστώθηκε φέτος.
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Φέρνουν σ' επαφή τους μαθητές με την περιπέτεια και την πρόκληση σε φυσικό περιβάλλον και δημιουργούν το κατάλληλο υπόβαθρο ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά τον ομαδικό τρόπο εργασίας.
Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2011
Τη διακοπή λειτουργίας του σχολείου από την ερχόμενη Τρίτη, αποφάσισαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.
Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011
Ο 72ος μαθηματικός διαγωνισμός με την επωνυμία «ΘΑΛΗΣ» διεξήχθη χθες στο 4ο Λύκειο Λάρισας.
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2011
Τις ανάγκες των καιρών εξυπηρετεί, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, η Ακαδημία των Πολιτών που λειτουργεί σε Μυτιλήνη, Λάρισα και Βόλο, ενώ νέα τμήματα ετοιμάζονται σε Νέα Μουδανιά και Τρίκαλα.  
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2011
Τουςμαθητές Παναγιώτη Λόλα, Νικολέτα Αναγνώστου και Θοδωρή Αναγνώστου που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, καθώς και το παράρτημα Τρικάλων της Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε σήμερα, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2011
Πενήντα συνολικά προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων παρέλαβαν σήμερα τα πτυχία τους στην 39η ορκωμοσία του τμήματος που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων.
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011
Αίσιο ήταν το αποτέλεσμα των πρόσφατων πολυήμερων κινητοποιήσεων του Δήμου Σοφάδων, των μαθητών, γονέων και καθηγητών του ΕΠΑΛ Σοφάδων για την απρόσκοπτη συνέχιση λειτουργίας του ΕΠΑΛ Σοφάδων.
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011
Μια αλλοπρόσαλλη απόφαση, εν μέσω σχολικής περιόδου, που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη μαθητική κοινότητα της περιοχής έλαβε η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και η διεύθυνση περιφερειακής εκπαίδευσης για το ΕΠΑΛ Πύλης.
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2011
Τη σημαντική συμβολή που μπορούν να έχουν οι γονείς στις σχολικές επιδόσεις των παιδιών τους αναδεικνύουν στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που επεξεργάστηκαν οι ειδικοί του διεθνούς προγράμματος αξιολόγησης μαθητών του οργανισμού (PISA).
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011
Αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής η διοίκηση της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Τρικάλων διοργανώνει δωρεάν βοηθητικά μαθήματα για μαθητές Β΄και Γ΄Λυκείου στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2011
Την πρόσληψη 167 γυμναστών (κλάδου ΠΕ11) σε θέσεις αναπληρωτών σε δημοτικά σχολεία ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Ο Ενιαίος Σύλλογος Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Ενιαίος Σύλλογος Μελών Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΕΔΙΠ), ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού και ο Σύλλογος Μελών Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (ΕΤΕΠ), με την υποστήριξη της Πρυτανείας του Ιδρύματος, συν
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Περίπου τριάντα νέοι άνθρωποι με πλούσια ακαδημαϊκά προσόντα αναζητούν καθημερινά δουλειά μέσα από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011
Φθηνότερα κατά 30% είναι από φέτος τα δίδακτρα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων που λειτουργούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011
Μερικές δεκάδες χιλιάδες αναμένεται να είναι και φέτος οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για φοίτηση στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που υλοποιεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς συνανθρώπους να σπουδάσουν με τη μέθοδο εξ' αποστάσεως.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Σε ρυθμούς εκλογών για την ανάδειξη του νέου 15μελούς Συμβουλίου Διοίκησης βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Τριάντα πέντε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Λάρισας ξεκίνησαν ήδη και παρακολουθούν δωρεάν «φροντιστήριο» μαθηματικών που τους παρέχει το σχολείο τους.
 
Σελίδα 93 από 95

 

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336