kefir olimpos 728x90

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
07:17
[22:15] Συνεργασία για την ένταξη στο ΠΔΕ οκτώ έργων[21:30] Προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες[20:45] Την άνοιξη τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη[20:00] Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση γέφυρας[19:15] Θρήνος για τον θάνατο γνωστού καθηγητή[18:30] Εισαγγελική παρέμβαση για το "Μακελειό"[17:45] Ζητούν έκτακτο συμβούλιο και εξηγήσεις[17:00] Επιβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο[16:15] Κλείνει για δύο μήνες τμήμα της Μανδηλαρά[15:30] Αδειάζουν οι πόλεις για τον Δεκαπενταύγουστο[22:15] Συνεργασία για την ένταξη στο ΠΔΕ οκτώ έργων[21:30] Προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες[20:45] Την άνοιξη τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη[20:00] Δεκάδες νεκροί από κατάρρευση γέφυρας[19:15] Θρήνος για τον θάνατο γνωστού καθηγητή[18:30] Εισαγγελική παρέμβαση για το "Μακελειό"[17:45] Ζητούν έκτακτο συμβούλιο και εξηγήσεις[17:00] Επιβλαβές το ηλεκτρονικό τσιγάρο[16:15] Κλείνει για δύο μήνες τμήμα της Μανδηλαρά[15:30] Αδειάζουν οι πόλεις για τον Δεκαπενταύγουστο

Λαδένια πίτσα

E-mail Εκτύπωση PDF

Λαδένια πίτσα

Υλικά

Για τη ζύμη

½ κιλό αλεύρι, για όλες τις χρήσεις

10 γρ. μαγιά, νωπή ή 1 φακελάκι ξερή

1 φλ. χλιαρό νερό

λίγο αλάτι

Για τη γέμιση

2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες

2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες

1 φλ. έ.π. ελαιόλαδο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό – στην περίπτωση της νωπής μαγιάς. Αν χρησιμοποιήσουμε ξερή μαγιά, θα την ανακατέψουμε απλά με το αλεύρι. Βάζουμε το αλεύρι σε μπολ και ανοίγουμε στη μέση μια λακκουβίτσα. Ρίχνουμε μέσα τη μαγιά με το νερό σιγά σιγά και προσθέτουμε το αλάτι. Ζυμώνουμε καλά, σκεπάζουμε με μεμβράνη και μια πετσέτα κουζίνας και αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος για να διπλασιαστεί σε όγκο.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε μέσα τη ζύμη, πιέζοντάς τη με τα δάχτυλά μας για να πιάσει γύρω γύρω όλη την επιφάνεια του ταψιού. Τοποθετούμε επάνω τα κρεμμύδια και από πάνω τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο να πάει παντού. Ψήνουμε τη λαδένια για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ζύμη.


Στείλτε τη δική σας συνταγή στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. σημειώνοντας το όνομά σας και τον τόπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 

 

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336