Διαδοχικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες στον Βόλο, που σχετίζονται άμεσα με το χαρτοφυλάκιό της, έκανε σήμερα η υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου. Η κ. Παπανάτσιου συνοδευόταν από τους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και Μάκη Μπαλλή.

Η υφυπουργός βρέθηκε αρχικά στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και άκουσε τα προβλήματά τους, ενώ είχε συνάντηση με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας κ. Μαρία Τραχανατζή.

Στη συνέχεια, η κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε το Τελωνείο Βόλου, στο οποίο είχε επίσης επαφή με τους εργαζόμενους και με εκπροσώπους του σωματείου των τελωνειακών υπαλλήλων, με τον προϊστάμενο κ. Δημήτρη Δεμίρη και με την προϊσταμένη της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Αγγελική Μήτρου-Γωγάκου, καταγράφοντας προβλήματα και αιτήματα. Ξεναγήθηκε επίσης στο Μουσείο Τελωνειακής Ιστορίας Βόλου, όπου είχε την ευκαιρία να δει το μοναδικό στο είδος αυτό μουσείο στην Ελλάδα, βασισμένο στην πλούσια παράδοση της πόλης του Βόλου ως εμπορικού και διαμετακομιστικού κόμβου.

Ακόμα, η υφυπουργός Οικονομικών επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Βόλου, μίλησε με τους εργαζόμενους και συναντήθηκε με τον προϊστάμενο κ. Δημήτρη Αποστολάκο, την προϊσταμένη της ΔΟΥ Νέας Ιωνίας κ. Ελένη Κοπάνου και τον προϊστάμενο της Φορολογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Τυροβούζη. Στη συνέχεια, η κ. Παπανάτσιου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στις ΔΟΥ Μαγνησίας, κ. Κώστα Βαΐτση, παρουσία μελών του Συλλόγου, στην οποία έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις εφορίες του νομού.

magnesianews.gr