Λόγω εκσκαπτικών εργασιών για την πεζοδρόμηση κεντρικών οδών του Βόλου, περισσότερες από 3.000 τηλεφωνικές συνδέσεις στην πόλη του Βόλου βρίσκονταν εκτός λειτουργίας από τις 08.30 χθες το πρωί, λόγω σοβαρής βλάβης. Κεντρικό καλώδιο υπέστη ζημιά από τα έργα που εκτελούνται, με αποτέλεσμα χιλιάδες συνδρομητές πολλών εταιρειών επικοινωνίας να μην έχουν τηλέφωνα, αλλά και υπηρεσίες ίντερνετ. Συνεργεία τεχνικών προσπαθούσαν, ώστε η βλάβη να εντοπιστεί και να επιδιορθωθεί.
Να αναφερθεί ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από επιχειρήσεις στον Βόλο, αλλά και φοιτητές που δεν μπορούσαν να εξεταστούν στα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ αναγνώστες που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, τους προσφέρθηκαν ως δώρο gigabites στα κινητά τους τηλέφωνα. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί.
Σε μερικές γραμμές το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ενώ άγνωστο είναι, αν υπήρξε ολική αποκατάσταση, καθώς από τη ζημιά που προκλήθηκε, επηρεάστηκε και ΚΑΦΑΟ, που βρίσκεται στην περιοχή.

e-thessalia.gr