Δια θαλάσσης συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου, από το Λιμεναρχείο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και την ΕΟΔ, ενώ παράλληλα στην ξηρά γίνονται έρευνες από την Αστυνομία. Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και βγήκε βόλτα πεζός από το σπίτι του στη συνοικία Χρυσοχοΐδη και δεν επέστρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ζήτησε να γίνουν έρευνες και στη θάλασσα, σε ακτές κοντά στο Βόλο, μήπως ο άνδρας πήγε να κάνει μπάνιο και τον εντοπίσουν στην ακτή ή στη θάλασσα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του χθες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, μετά από αίτημα των συγγενών του, καθώς υπάρχουν λόγου που τους κάνουν να πιστεύουν ότι η ζωή του ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Απόστολος έχει ύψος 1,75, ζυγίζει 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια.

Ο 40χρονος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη επικοινωνία και ενδέχεται να μην μιλήσει σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όποιος τον δει να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Στο Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», ή την Αστυνομία.

magnesianews.gr