Στον Βόλο θα βρεθεί αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου ο Υπ. Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου που θα είναι ομιλητής σε ημερίδα μαζί με τον βουλευτή Λάρισας και αναπλ. Τομεάρχη Παιδείας, κ. Χρήστο Κέλλα.
Πιο συγκεκριμένα, η ημερίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 με ώρα έναρξης στις 10 το πρωί, με τίτλο «Το Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ισχυρό Παρόν – Δυναμικό Μέλλον» στο κεντρικό αμφιθέατρο της Γεωπονικής Σχολής, στο Φυτόκο, στον Βόλο.
H εκδήλωση διοργανώνεται απ΄ τον Ενιαίο Σύλλογο Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου, και κεντρικοί ομιλητές, θα είναι ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου και ο Βουλευτής Λάρισας και Τομεάρχης Παιδείας ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας.
Θα ακολουθήσει, «Στρογγυλό τραπέζι 1: Παρουσίαση του Νέου ΠΘ, Πρυτανικές Αρχές, Πρόεδροι Γενικών Τμημάτων Λάρισας και Λαμίας, Συμβούλιο Ένταξης Στρογγυλό τραπέζι 2: Απόψεις Συλλόγων ΠΘ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, Σύλλογος Διοικητικού, Σύλλογος Συμβασιούχων.

e-thessalia.gr