Το Βόλο θα επισκεφθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που αναμένεται να μιλήσει σε εκδήλωση το βράδυ την παραλία και να παρουσιάσει τους υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία.
Την είδηση έδωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βογιατζής, σε συνέντευξη παρουσίασης του ψηφοδελτίου σήμερα το μεσημέρι, απευθύνοντας κάλεσμα στο λαό της Μαγνησίας και της Ελλάδας, για αγώνα, απέναντι στην επίθεση του νεοφιλελεύθερων πολιτικών που δέχεται το σύνολο των εργαζομένων της χώρας και των χαμηλών στρωμάτων.
«Ακούμε για επταήμερη εργασία, για ξεπερασμένο 8ωρο και μεταφράζουμε ότι πρόκειται να δουλέψουν κάποιοι περισσότερο. Πρόκειται για τροφή στην ανεργία που αν ανέβει υπονομεύει το ασφαλιστικό. Πέφτουμε λοιπόν ξανά στο μαύρο κύκλο των μνημονίων», τόνισε.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό λέμε ότι «τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας». Στις 7 Ιούλη έχουμε τις πιο κρίσιμες εκλογές. Λαός και εργαζόμενοι δέχονται επίθεση σε ό,τι έμεινε όρθιο από λαίλαπα μνημονίων. Αυτό που πρόκειται να κριθεί θα είναι αν θα μπορέσει να συνεχιστεί η πολιτική μας που έβγαλε χώρα από μνημόνια ή θα επιστρέψουμε σε μια πολιτική σαν μνημόνια, επισήμανε.
Στη συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά της Μαγνησίας που αποτελούν οι:
Άκης Καλαμαράς με διαρκή πολιτική παρουσία από φοιτητικά χρόνια και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015
Καραπατάκης Ηλίας με γνωστή αυτοδιοικητική θητεία και μία επιτυχημένη θητεία δύο τετραετιών στο δήμο Ν. Αγχιάλου.
Φωτεινή Κοκκινάκη, Από δημοτικός συμβουλος Ν. Ιωνίας μέχρι την πρόσφατη επανεκλογή της στο Δ.Σ. του καλλικρατικού δήμου Βόλου
Δημήτρης Κουτσιφέλης, με μία πορεία στην αριστερά από το 1975 έως σήμερα, πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ.
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: πρώτος βουλευτής που εξέλεξε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία και εκλεγμένος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις ξανά τον Ιανουάριο και Σεπτέμβριο του 2015.
Μάκης Μπαλλής: Και αυτός με σοβαρή αυτοδιοικητική παρουσία είτε ως επικεφαλής παράταξης στη Ν. Ιωνία, εκλεγμένος βουλευτής τον Γενάρη και Σεπτέμβρη του 2015 στη Βουλή.
Κατερίνα Παπανάτσιου: Μέλος της κυβέρνησης και πέρα από βουλευτής Μαγνησίας, υφυπουργός οικονομικών, στον τομέα που ήταν για μας ο πιο σημαντικός στην περασμένη τετραετία.
Μαρίνα Χρυσοβελώνη: υφυπουργό Εσωτερικών που πρόσφερε πολιτική στήριξη στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και οδηγήθηκε στις αγκάλες του ψηφοδελτίου μας.
«Είναι μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να δώσει με επιτυχία τον αγώνα στη Μαγνησία και να συμβάλλει στην συνολική επιτυχία της παράταξης ΣΥΡΙΖΑ-Δημοκρατική συμμαχία», επισήμανε ο κ. Βογιατζής.
Εκ μέρους της Προοδευτικής Συμμαχίας, ο Δημήτρης Κολέτσος δήλωσε ότι πολλοί προοδευτικοί άνθρωποι από τη Μαγνησία, αποφάσισαν να στηρίξουν τον αγώνα και όλοι μαζί να δώσουν την μάχη για ανατροπή του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών. Κάλεσε δε τον Ελληνικό λαό να συνειδητοποιήσει τι θα συμβεί αν επιλέξει τη ΝΔ, καθώς θα ακολουθήσει καταστροφική πολιτική για τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη, θα επανέλθει το διεφθαρμένο παλαιοκομματικό σύστημα με τις παλιές αντιλήψεις στην άσκηση εξουσίας. Ο ίδιος είπε ότι η ανατροπή είναι εφικτή, αρκεί να την πιστέψει ο κόσμος.

magnesianews.gr