Σκηνή από κινηματογραφική ταινία στο τέλος της νυχτερινής εξόδου για μια παρέα νεαρών, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η κατάληξη ήταν το Νοσοκομείο για έναν από αυτούς και ο οδηγός συνελήφθη μεθυσμένος, για να αφεθεί  το πρωί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των τριών νεαρών ντεραπάρισε, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, στην οδό Σταδίου, στον Άναυρο. Βαριά μέθη του οδηγού η αιτία, σύμφωνα με την τροχαία. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση, στη Χειρουργική κλινική. Φέρει τραύματα στο θώρακα, έχει σπασμένη λεκάνη και ρήξη ήπατος. Όπως αναφέρουν οι γιατροί, δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Οι νεαροί διασκέδαζαν στο κέντρο του Βόλου και το τροχαίο σημειώθηκε στις 4.15 τα ξημερώματα, χωρίς κανείς από τους τρεις να μπορεί να δικαιολογήσει στην Τροχαία πώς βρέθηκαν στον Άναυρο. Είχαν χάσει τον δρόμο προς τα σπίτια τους και είχαν ξεχάσει πού διασκέδαζαν. Οδηγός και συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν και σοβαρά τραυματισμένος είναι μόνο ο 28χρονος, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

e-thessalia.gr