Τις υπηρεσίες τους στον Δήμο Αλοννήσου θα προσφέρουν από σήμερα και για τους επόμενους τέσσερις μήνες οκτώ υπάλληλοι που προσλήφθηκαν για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυροπροστασίας. Πρόκειται για έναν χειριστή μηχανημάτων έργου, έναν οδηγό αυτοκινήτου και έξι εργάτες γενικών καθηκόντων που θα απασχοληθούν έως 10 Οκτωβρίου. Αντικείμενο της εργασίας τους είναι η αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων, η καθαριότητα μονοπατιών και χώρων πρασίνου για την αποφυγή πυρκαγιών.
Στη Σκόπελο, αναρτήθηκε ο πίνακας με τα άτομα που θα προσληφθούν στον Δήμο Σκοπέλου ως εργάτες καθαριότητας εσωτερικών χώρων. Σύμφωνα με τον πίνακα θα προσληφθούν τρεις γυναίκες με σύμβαση εργασίας ενός μήνα.
Καταβολή δόσεων στη Σκιάθο για κοινόχρηστους χώρους
Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής τροποποιήθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου περί καθορισμού θέσεων κοινόχρηστων χώρων, τμηματικής καταβολής του τέλους κοινόχρηστου χώρου και αναπροσαρμογής των τελών χρήσης.
Η τροποποίηση αφορά μόνο την ημερομηνία εξόφλησης του υπολειπόμενου ποσού που θα γίνει σε τρεις ισόποσες δόσεις, μόνο για το έτος 2020, ως εξής:
– Από 30 Ιουνίου στις 31 Ιουλίου
-από 31 Ιουλίου στις 31 Αυγούστου και
-από 31 Αυγούστου στις 30 Σεπτεμβρίου.

e-thessalia.gr