Τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο της υποψηφίας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα Σάββατο το πρωί, σε ανοικτή εκδήλωση στον Βόλο, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας και διοργανώθηκε από την ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, συμμετέχουν επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Aν. Τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της Ν.Δ., Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, τα μέλη της Επιτροπής για την προετοιμασία των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Κώστας Τζανακούλης τ. Δήμαρχος Λαρισαίων, και κ. Μιχ. Ι. Σταυριανουδάκης Δήμαρχος Δήμου Δάφνης – Υμηττού, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ, ενώ συντονιστής είναι ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος.
Σε δηλώσεις του ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι κόμμα της ΝΔ κατεβαίνει δυνατά στις εκλογές για τον Δήμο Βόλου με την Νάνσυ Καπούλα και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως "Θα δώσουμε δυνατά τη μάχη μας για μία νικηφόρα πορεία στις δημοτικές εκλογές στον Βόλο".
Ερωτηθείς για τα στελέχη της ΝΔ που συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς και όχι στον συνδυασμό της κ. Καπούλα που στηρίξει το κόμμα, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. είπε χαρακτηριστικά: "Ολα στην ώρα τους. Η ΝΔ τώρα προχωρά δυνατά για τις εκλογές".
Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα, σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι "είμαστε όλοι εδώ με τη στήριξη της ΝΔ", ενώ έκανε "άνοιγμα" σε άλλους χώρους να συνεργαστούν με τον συνδυασμό της "γιατί πρέπει να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση στον Δήμο Βόλου", όπως είπε χαρακτηριστικά.
Ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος προέβλεψε νικηφόρα αποτελέσματα στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου, τόσο στον Δήμο Βόλου με τη Νάνσυ Καπούλα, όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Κώστα Αγοραστό. "Και οι δύο υποψηφιότητες έχουν τη στήριξη και την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη", τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Μαγνησίας.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει να επιδείξει σημαντικό έργο τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων, όσο και στους υπόλοιπους τρείς θεσσαλικούς Νομούς.

taxydromos.gr