Το έντονο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, τιμώντας την καθηγήτρια Joan Duda και τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον ανώτατο τίτλο του επίτιμου διδάκτορα, για την μέγιστη συμβολή τους.
Πιο συγκεκριμένα, η τελετή έλαβε χώρα στο μεστό από κόσμο, νέο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στην πόλη μας.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ζησης Μαμούρης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στη σημαντική αυτή εκδήλωση και ευχόμενος στους φοιτητές ένα δημιουργικό ακαδημαϊκό έτος σπουδών.
Επιπροσθέτως, χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, βάζοντας στην ομιλία του τη δική του αθλητική πινελιά, αναφερόμενος φυσικά και στο «είδωλό» του τον τιμώμενο Παναγιώτη Γιαννάκη.
Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης αφορούσε στον έπαινο και στην ομιλία της Καθηγήτριας Joan Duda, ενώ το δεύτερο μέρος της τελετής είχε ως κεντρικό παρονομαστή τον τιμώμενο κ. Παναγιώτη Γιαννάκη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των ακροατών
Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με ένα χορευτικό πρόγραμμα από τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ.

tv10.gr