Η αποχή των εξεταστών για τα διπλώματα οδήγησης έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία τεράστια λίστα αναμονής υποψηφίων που περιμένουν να δώσουν για δίπλωμα οδήγησης. Υπολογίζεται ότι περίπου 1.000 άτομα περιμένουν για να δώσουν εξετάσεις στα Τρίκαλα.
Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 π.μ. στο χώρο του τμήματος συγκοινωνιών με τα εκπαιδευτικά οχήματα τους καλεί τα μέλη του ο σύλλογος εκπαιδευτών αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών νομού Τρικάλων, του συναδέλφους. Στη συνέχεια θα κινηθούν με προορισμό την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, με αποδέκτες τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων/νο Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη  Χρήστο Μιχαλάκη και τον δ/ντη του τμήματος συγκοινωνιών Αθανάσιο Μπαλατσούκα.
«Κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία όλων των συνάδελφων με τα οχήματα τους, έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις του συλλόγου, αλλά και οι ίδιοι οι εκπαιδευτές να αποδείξουν  ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την εργασία τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στο υστερόγραφο που υπάρχει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως για μια τόσο κρίσιμη κατάσταση επιβάλλεται ομοψυχία μεταξύ των συναδέλφων (η μη συμμετοχή συναδέλφου θα πρέπει να θεωρηθεί ως αδιαφορία προς το επάγγελμα).

trikalaview.gr