Την Τρίτη το πρωί εξεδήμησε προς Κύριον, μετά από ασθένεια, ο σεβαστός Ιερέας Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Γιαννουλάς, εφημέριος Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Νομής, σε ηλικία 68 ετών.

Ο μακαριστός π. Απόστολος καταγόταν από τη Νομή Τρικάλων. Χειροτονήθηκε Διάκονος την 5η Μαρτίου 1977 στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων και Ιερέας την 6η Μαρτίου 1977  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας από τον τότε Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κυρό Στέφανο. Έκτοτε διακόνησε το Ιερό Θυσιαστήριο μέχρι 2 Φεβρουαρίου 1984 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αχλαδοχωρίου και από 3 Φεβρουαρίου 1984 μέχρι την κοίμησή του στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νομής.

Ήταν απόφοιτος του  Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.

Η τοπική εκκλησία τον τίμησε με το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου την 23η Νοεμβρίου 2017.

Όλα αυτά τα χρόνια με την καλοσύνη, την πραότητα και το ιερατικό του ήθος ενέπνεε τους ενορίτες του, αλλά και όλους όσους είχαμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε. Με την πρεσβυτέρα του ευτύχισε να δει δύο τέκνα και εγγόνια.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018 στις 4:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νομής.

Η σορός θα μεταφερθεί για Προσκύνημα στον Ιερό Ναό το πρωί και ώρα 8:00. Εκεί θα τελεσθεί η ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία από ώρα 8 έως 9:30.

trikalavoice.gr