Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Βασίλειος Σπυρ. Κουλτούκης. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 26 - 12 - 2019  και  ώρα 11.30π.μ. , στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγο Σοφία Κουλτούκη, τα παιδιά Σπυρίδων και Βάϊα Κουλτούκη, Άννα Κουλτούκη και Ηλία Κατσιμπούρο, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων, την Πέμπτη 26 - 12 - 2019  και  ώρα 11.00π.μ. Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών η Αικατερίνη Ξεν. Τσαγκαδόπουλου. Η κηδεία της θα τελεστεί την Πέμπτη  26 - 12 - 2019  και ώρα 1.00μ.μ. ,  στον Ιερό  Ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελάτης  Τρικάλων.  

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τα παιδιά Ρούλα και Γιάννη Μπλέτσα, Γιώργο και Ελένη Τσαγκαδοπούλου, τα εγγόνια Ελένη και Βασίλη, Κατερίνα , Κατερίνα, Νόντα, δισέγγονα, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό  Ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελάτης  Τρικάλων  ,  την Πέμπτη  26 - 12 - 2019  και ώρα 12.30μ.μ.

Ο καφές θα προσφερθεί στο καφενείο του Βασιλείου Λαγού στην Ελάτη Τρικάλων .

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »