Τρόμος επικρατεί στο δρόμο Τρικάλων – Ιωαννίνων, αφού μία παρέα νεαρών στήνει καρτέρι και πετάει πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Τρίτης (6/8) όταν άγνωστοι δράστες, έξω από το χωριό Παναγία του Δήμου Μετεώρων, πέταξαν πέτρες σε ένα αμάξι, όπου βρισκόταν ένα ζευγάρι  με την 6χρονη κορούλα του.
Ο πατέρας της μικρής, που ταξίδευε με την οικογένεια του από τη Φθιώτιδα προς τα Γιάννινα, προσπάθησε να τρέξει προς τους νεαρούς, οι οποίοι όμως τράπηκαν σε φυγή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πατέρας στο lamiareport.gr:
«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα.
Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου.
Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβαν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας».

lamiareport.gr