Το ντέρμπι της Football League ανάμεσα σε Καβάλα και Τρίκαλα έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά παρά την ισοπαλία ο ΑΟΤ παραμένει στην κορυφή με διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο.

Οι Κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Λώττα να σουτάρει και τον Δήμιζα να σώζει. Αυτή ήταν όμως και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καβάλα ανέβασε στροφές κι απείλησε τα Τρίκαλα. Στο 48' το σουτ του Παπαδόπουλου το έβγαλε ο Γιακουμής, ενώ στο 53' αυτό του Μαρκόπουλου έφυγε άουτ. Τελικά μέχρι και το τέλος του ντέρμπι γκολ δεν είδαμε με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι (70′ Καθάριος), Θωμαΐδης, Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (81′ Οκάν), Σκαθαρούδης (58′ Ορφανίδης).

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τσίπρας, Σταματής (82′ Γιαννίτσης), Λώττας (76′ Άλεξιτς), Πελάεθ (63′ Πέλκας), Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Παπαγεωργίου.

Η βαθμολογία: