Την παρουσία του στην αυριανή σύσκεψη που θα γίνει στην Αθήνα, για το υδροηλεκτρικό φράγμα Μεσοχώρας, σχολίασε στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας:
«Επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το μεγάλο έργο. Κάθε νουνεχής άνθρωπος θέλει να γίνει αυτό το έργο, πρέπει να έχεις πρόβλημα αντίληψης για να μη θέλεις να γίνει.
Σε μερικά χρόνια θα κατοικήσουμε στον Άρη, δεν μπορούμε να βρούμε λύση για την στεγαστική αποκατάσταση των κατοίκων της Μεσοχώρας και στα όποια γεωλογικά φαινόμενα μπορεί να υπάρχουν; Μη τρελαινόμαστε.
Ας γίνει μια ακόμα... επικοινωνιακή -αν είναι- φιέστα όπως λένε κάποιοι, έχουν γίνει εκατοντάδες τόσες τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και επί ΣΥΡΙΖΑ, ας κάνουμε μια ακόμα μπορεί και να βγει κάτι.
Τι να πω άλλο, ας κάψουμε λίγο λιγνίτη ακόμα αν είναι, αφού δεν θέλουμε να λειτουργήσει το υδροηλεκτρικό εργαστάσιο της Μεσοχώρας, όταν έχουμε αναλάβει ως χώρα να στραφούμε σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Συζητάμε δηλαδή ακόμα εν έτει 2020 αν χρειάζονται 160MW καθαρής ενέργειας για ένα έργο που κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν και θέλουν ακόμα να καίμε λιγνίτη;
Επιτέλους να σοβαρευτούμε και να τελειώνουμε με τις ιδεοληψίες και να προχωρήσουμε μπροστά, γιατί κάποια πράγματα, κάποιες ιδεοληψίες μας καίνε πια και τον εγκέφαλο.
Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ιστορία. Το υδροηλεκτρικό πρέπει να λειτουργήσει, για το θέμα της μερικής εκτροπής του Αχελώου, εκτροπής υπερχείλισης, θα τα συζητήσουμε και αυτά, γιατί και αυτά είναι χρήσιμα για τη Θεσσαλία».