Στον Δήμο Τρικκαίων βρέθηκε χθες το πρωί ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, έχοντας συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ επισκέφτηκε και το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου.
Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ συζήτησε με τον Δ. Παπαστεργίου, για σειρά θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Τρικκαίων. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής, η ανάπλαση του κέντρου της πόλης, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον Δήμο, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου υπογράμμισε πως ο Δήμος Τρικκαίων θα τον βρίσκει πάντα αρωγό στις προσπάθειές του, για μία καλύτερη πόλη, για ένα καλύτερο Δήμο, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων του ευχήθηκε καλό αγώνα.
Αμέσως μετά, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων και συνομίλησε με υπαλλήλους και πολίτες.
Τις επαφές στον Δήμο Τρικκαίων ακολούθησε συνάντηση με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων Κρυσταλλία Μαντζανά, από την οποία ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα αρμοδιότητάς της, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, τονίζοντας πως θα είναι αρωγός στην πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται.