Σημαντικό προβάδισμα έχει σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, για τον δήμο της πρωτεύουσας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη ΝΔ, Κώστας Μπακογιάννης. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Παύλος Γερουλάνος ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το 59,3% των ερωτηθέντων δεν γνωρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο. Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι το 25,7% δηλώνει αναποφάσιστο για τον ποιον θα ψηφίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώνει ποσοστό 33,8% στην πρόθεση ψήφου. Οι ερωτηθέντες στην έρευνα απαντούν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα ψηφίσουν, σε ποσοστό 25,7%. Το 8,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψήφιζε τον υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ Παύλο Γερουλάνο, ενώ ακολουθεί στην τρίτη θέση των υποψηφίων ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, με ποσοστό 7,9%.

Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος καταλαμβάνει μόλις την πέμπτη θέση, με ποσοστό 6%. Ο προερχόμενος από τη ΝΔ, με μακρά όμως πορεία στην αυτοδιοίκηση στον δήμο της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας παίρνει ποσοσό 6,2%. Ακολουθεί ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ με 4,2%, ενώ το 2,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επέλεγε την αποχή από τις κάλπες.

Μ.Ν