Νέα στοιχεία από την κατάθεση του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή για την υπόθεση Novartis έρχονται καθημερινά στο φως και προκαλούν αίσθηση. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελής υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι η σύνταξη δικογραφίας εις βάρος του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Παναγιώτη Πικραμμένου έγινε στη βάση ανύπαρκτων στοιχείων.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τον πρώην πρωθυπουργό ενέπλεξη στην υπόθεση η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, επικαλούμενη ένα βίντεο, το οποίο όμως παραδέχθηκε η ίδια αργότερα ότι δεν υπάρχει. 

«Μου είπε (σ.σ. η Ε. Τουλουπάκη): Έχουμε ένα βίντεο που ο Φρουζής αναφέρει ότι έκανε ένα δωράκι 100.000 ευρώ στον κ. Πικραμμένο. Την ρώτησα αν το έχει στείλει στις εγκληματολογικές υπηρεσίες για απομαγνητοφώνηση. Μου είπε ότι δεν το έχει στείλει. Της έδωσα παραγγελία να το στείλει αύριο το πρωί, αλλά πριν να μου το φέρει να το δω» είπε ο κ. Αγγελής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.  

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, η εισαγγελέας Διαφθοράς φέρεται να είπε στον κ. Αγγελή: «Συγγνώμη, έκανα λάθος, δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο για τον Πικραμμένο».

«Τη ρώτησα γιατί έβαλε τον κ. Πικραμμένο στη δικογραφία υπόπτων προς τη Βουλή και εκείνη ουδεμία απάντηση μου έδωσε» αναφέρεται στην κατάθεση.