Τη διαφωνία τους στη «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς αυτή βλάπτει καίρια την υπόσταση της Ελλάδας και τον Ελληνισμό, αλλά και την αντίδρασή τους στην ψήφο εμπιστοσύνης που θα παράσχει σε αυτή την κυβέρνηση, εξέφρασαν στους συνεργάτες του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, στο πολιτικό του γραφείο στη Λάρισα, εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία.

Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής κ. Απόστολος Παπαπαρίσης που παρέδωσε την επιστολή είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Να θυμάται ο κ. υφυπουργός ότι η Λάρισα είναι μικρή πόλη και να θυμάται ότι δεν εξελέγη για να στηρίξει μία κυβέρνηση που ετοιμάζεται να ψηφίσει την απαράδεκτη και προδοτική "Συμφωνία των Πρεσπών".

Είναι σαν να δίνει στον κ. Τσίπρα το στυλό να υπογράψει τη φερόμενη ως συμφωνία. Πρέπει να αναρωτηθεί πώς θα ήθελε να τον θυμούνται οι συμπολίτες του, ως πατριώτη ή ως συμφεροντολόγο;

Eκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας διοργανώνει, απόψε στις 18:00 στο ΔΩΛ, η πρωτοβουλία πολιτών Λάρισας για την Μακεδονία με την συμπαράσταση της Μητρόπολης Λάρισας.

Λ.Ε. με πληροφορίες από Γ.Ρ. (Ελευθερία)