Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στέλνοντας μήνυμα πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι υπέρ της δημιουργίας νέων κέντρων φιλοξενίας.

"Δεν είμαστε υπέρ της δημιουργίας νέων κέντρων φιλοξενίας. Όσοι δεν δικαιούνται άσυλο, πρέπει να φεύγουν απο τη χώρα" δήλωσε αναφερόμενος στη νέα δομή στο Κυψελοχώρι.

Τόνισε ακόμη πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και ότι θα σεβαστεί τους αγρότες.

"Η αδιανόητα ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που δε σέβεται ούτε τη χώρα μας μα ούτε και αυτούς που χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας, έχει ημερομηνία λήξης. H αδιαφορία και η ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί μόνιμα να βάζει φρένο στη ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

Πρέπει επιτέλους να αποδώσει το Κράτος το σεβασμό που οφείλει σ’αυτούς που καλλιεργούν την  εύφορη γη μας και κάνουν τα τραπέζια μας γεμάτα. Τους αγρότες μας.

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε απο πολιτικούς γυρολόγους, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ανασχηματισμό και υπουργοποίησε κομματικά στελέχη που ήταν χρόνια στα αζήτητα.

Θελουμε να δώσουμε στις εκλογές το χρώμα της ελληνικής σημαίας. Το γαλάζιο! Και στις τέσσερις κάλπες του 2019, η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη" δήλωσε μεταξύ άλλων από τη Λάρισα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.