Νέα δεδομένα και στοιχεία φαίνεται ότι έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της επίθεσης που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Λαρισαίος διαιτητής ποδοσφαίρου, Θανάσης Τζήλος, καθώς στο μικροσκόπιο των ειδικών φαίνεται ότι βρίσκεται το όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης οι τρεις-άγνωστοι προς το παρόν-δράστες.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Αρχών, με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα να κινείται μεθοδικά και απολύτως αθόρυβα, παρά το ότι το θέμα πήρε τεράστιες, όπως αναμενόταν, διαστάσεις.
Οι έρευνες από την αρχή επικεντρώθηκαν στην ανεύρεση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσε να δώσει περισσότερα στοιχεία για το όχημα και την πορεία που ακολούθησε.
Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Λάρισας πέτυχαν διάνα, δίνοντας το στίγμα και στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. σε κεντρικό επίπεδο, που παρακολουθεί επισταμένως την όλη υπόθεση και την πορεία των ερευνών.
Οι ίδιες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η προέλευση του οχήματος έχει εντοπιστεί και μάλιστα εκτός Λάρισας όπως και το ότι δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.
Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό στοιχείο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για περαιτέρω εξελίξεις και για την ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονικής επίθεσης στον Θανάση Τζήλο, ενώ νέα στοιχεία αναμένεται να είναι άμεσα διαθέσιμα.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές Αρχές τηρούν σιγή ιχθύος, συνεχίζοντας τη μεθοδική δουλειά προκειμένου να εξιχνιάσουν μία δύσκολη ομολογουμένως υπόθεση.

Χρυσόστομος Τρίμμης (thessaliatv.gr)