Στο αρχείο αναμένεται να τεθεί τελικά η υπόθεση της προβολής υλικού με άσεμνο περιεχόμενο από την τηλεόραση του εκλογικού κέντρου του επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και δημάρχου Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά και την πρόσφατη υποβολή της έκθεσης της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. στη σχετική δικογραφία, η εισαγγελέας που χειρίσθηκε την υπόθεση απέρριψε τελικά τη μήνυση που είχε υποβάλει ο κ. Καλογιάννης.

Άγνωστοι τον περασμένο Μάιο παρενέβησαν νύχτα, μέσω κινητού, στην οθόνη προβολής προεκλογικού υλικού, στο προεκλογικό κέντρο του δημάρχου Καλογιάννη, απέναντι από το αρχαίο θέατρο, και το έκαναν να μεταδίδει ...τσόντα.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ρένα Καραλαριώτου Ελευθερία Τζανακούλη, κατέγραψε σε βίντεο την οθόνη με το πορνό και το ανέβασε στο Facebook ζητώντας ...εξηγήσεις από τον συνδυασμό Καλογιάννη.

Ο δήμαρχος υπέβαλε μήνυση κατ΄αγνώστων, η σχετική έρευνα δεν έδειξε ποιος το έκανε και τελικά η αστεία αυτή υπόθεση πάει στο αρχείο.

kosmoslarisssa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)