Ο Ερμής Αγιάς πήρε την wild card για την Basket League, όπου θα συμμετάσχει με την ονομασία "Λάρισα" και θα έχει προπονητή τον Βασίλη Φραγκιά.

Ο κύβος ερρίφθη. Η Λάρισα επιστρέφει στην Basket League! Μέσω του Ερμή Αγιάς βεβαίως, καθώς αυτή ήταν η ομάδα που πήρε από την ΕΟΚ την wild card για την 14η θέση της Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2019/20, βάζοντας ξανά την Λάρισα στην πρώτη κατηγορία.

Με αυτό το όνομα, άλλωστε, θα συμμετάσχει ο Ερμής Αγιάς στην Basket League: Λάρισα. Σύντομα μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις προπονητή (Βασίλης Φραγκιάς) και παικτών, καθώς ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης και το επιτελείο του έχουν ήδη προχωρήσει την στελέχωση του ρόστερ, έχοντας προφορικές συμφωνίες με ξένους και Έλληνες αθλητές.

Η Λάρισα θα γίνει η πρώτη αμειγώς λαρισαϊκή ομάδα που θα συμμετάσχει στην Basket League μετά τον υποβιβασμό της Ολύμπιας τη σεζόν 2009/10. Πριν από δύο χρόνια, βέβαια, είχε συμμετάσχει και ο Φάρος Λάρισας, η ομάδα που προέκυψε από τη συγχώνευση του Φάρου Κερατσινίου με τον ΓΣ Λάρισας.