«Η μετάβαση της Ελλάδας στη νέα εποχή, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν και ο πρωτογενής μας τομέας μεταβεί στη νέα εποχή». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, περιοδεύοντας χθες Κυριακή της Πεντηκοστής, σε Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι, Μεσοχώρι και Δομένικο. 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει ισχυρή εντολή έχοντας ως στόχο να στηρίξει τον αγρότη και το αγροτικό εισόδημα, μειώνοντας τους φόρους για όλους τους Έλληνες», τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η κα Μπίζιου στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα λειτουργίας του κανονισμού του ΕΛΓΑ ο οποίος, «μετά από 70 χρόνια χρειάζεται επιτέλους τροποποίηση» και επιπλέον «θα πρέπει σε περιπτώσεις καταστροφών - όπως η χθεσινή που έπληξε και την επαρχία Φαρσάλων - οι αγρότες παραγωγοί να αποζημιώνονται έγκαιρα, λαμβάνοντας όλη την αξία των προϊόντων τους».

«Ζητάμε από τους Έλληνες πολίτες ισχυρή εντολή ώστε να πάμε τη χώρα μπροστά, αφήνοντας στην άκρη τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες του χθες, που τόσο καταδυνάστευσαν την πατρίδα μας», κατέληξε η κα Μπίζιου.