Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, η 20η Έκθεση βιβλίου Λάρισας που συνδιοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και η Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος».
Στα εγκαίνια θα απευθύνει χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας.
Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων από όλους τους εκδοτικούς οίκους, για τις τέχνες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, το παραμύθι, και πολλές άλλες κατηγορίες, περιμένουν τους βιβλιόφιλους συμπολίτες στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.
Στην έκθεση συμετέχουν τα βιβλιοπωλεία: Βιβλιογνώση, Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος, Βιβλιοχαρτοπωλείο Πρίσμα, Βιβλιοπωλείο Τσιάρα – PROSPERUS.
Η έκθεση βιβλίου Λάρισας αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς θεσμούς της πόλης και κάθε καλοκαίρι χιλιάδες Λαρισαίοι, και όχι μόνο, προσέρχονται σε αυτήν για να επιλέξουν βιβλία σε προσιτές τιμές.
Μπορείτε να τα ξεφυλλίσετε, να διαβάσετε τα οπισθόφυλλα, να ρωτήσετε τη γνώμη των βιβλιοπωλών και τελικά να πάρετε μαζί σας την καλύτερη παρέα για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου και θα λειτουργεί καθημερινά και τα Σάββατα από τις 10:30-14:00 και 18:00-23:00 και τις Κυριακές από τις 18:00-23:00.