Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, που διοργανώνει δύο φορές τον χρόνο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. 

Παρών ο μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα, για να ακολουθήσουν κληρικοί και πολίτες που συμμετείχαν στην αιμοδοσία. 

Η Τράπεζα Αιμοδοσίας αποτελεί μία ακόμη σημαντική ποιμαντική προσπάθεια της Τοπικής Εκκλησίας, η οποία αποβλέπει στην συμπαράσταση των ασθενών αδελφών σε ώρες και στιγμές δύσκολες, συμβάλοντας στις ανάγκες του νοσοκομείου με τις φιάλες αίματος που προσφέρει, ώστε να προχωρήσει η θεραπευτική διαδικασία και να σωθεί ο ασθενής.

Όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν σήμερα, μπορούν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο  Τρικάλων (Τμήμα αιμοδοσίας) και να δώσουν αίμα όποτε θέλουν, τονίζοντας ότι είναι για την Τράπεζα αίματος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, ώστε να γίνει η χρέωση σωστά, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης.