Χρειάστηκε προσπάθεια μίας και πλέον ώρας αλλά το πρώτο από τα έξι ξύλινα σπιτάκια που θα κοσμήσουν το Θεματικό Πάρκο «Παυσίλυπο: το Μαγεμένο Δάσος», τοποθετήθηκε στη θέση του.
Τα έξι σπίτια που πλέον είναι ιδιοκτησία του Δήμου Καρδίτσας με το κόστος των τριών εξ αυτών να το αναλαμβάνει το Επιμελητήριο, άρχισαν σήμερα Τετάρτη να καταφθάνουν, με ειδικά γερανοφόρα οχήματα.
Τα σπιτάκια είναι έτοιμα, «δεμένα» και αυτό δημιούργησε μια δυσκολία στο να περάσουν από την πύλη του Παυσιλύπου και ανάμεσα στα δυο δέντρα που υπάρχουν πίσω από αυτή, παρότι είχαν γίνει οι μετρήσεις.
Με τις κατάλληλες όμως μανούβρες των χειριστών του οχήματος και αφού μετατοπίσθηκε ο οικίσκος πάνω στην πλατφόρμα, κατάφερε να εισέλθει στο Παυσίλυπο και να τοποθετηθεί μπροστά στην είσοδο της παιδικής χαράς περίπου. Και αφού βρέθηκε ο τρόπος για το ένα το ίδιο μονοπάτι θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα τις επόμενες ώρες η και αύριο αν χρειαστεί.
Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς θα μπουν και τα τελευταία στοιχεία στην πύλη μαζί με το όνομα του θεματικού πάρκου καθώς μέχρι σήμερα αυτό δεν ήταν εφικτό για να έχει την δυνατότητα να μπει το γερανοφόρο όχημα.
Εν τω μεταξύ οι υπόλοιπες κατασκευές έχουν προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό σημείο μέσα στο άλσος και σιγά-σιγά, η εικόνα που θα βλέπουμε για 35 περίπου ημέρες αρχίζει να διαμορφώνεται παράλληλα με τον στολισμό και άλλων σημείων της πόλης.

karditsalive.net