Μπορεί τα καταλύματα 12μηνης λειτουργίας να ανοίγουν από αύριο Δευτέρα (1/6), αλλά στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα το άνοιγμα δεν θα συνδυαστεί και με έλευση επισκεπτών.
Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, καθώς όπως τόνισε στο KarditsaLive.Net ο εκπροσώπους των επιχειρήσεων του κλάδου κ. Δημήτρης Γαλαγάλας, οι κρατήσεις για τον Ιούνιο είναι ελάχιστες και ούτε καν άξιες αναφοράς.
Βέβαια και αυτό θα πρέπει να το σημειώσουμε, ο Ιούνιος δεν είναι και ο πλέον τουριστικός μήνας για την περιοχή αλλά πολλές ξενοδοχειακές μονάδες δούλευαν με συνεδριακό τουρισμό ή και κοινωνικές εκδηλώσεις που οι περισσότερες έχουν ακυρωθεί.
Για τον Ιούλιο ο κ. Γαλαγάλας μας είπε πως επίσης δεν υπάρχουν προς το παρόν κρατήσεις ανάλογες προηγουμένων χρόνων αλλά είναι ακόμα νωρίς και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  μέχρι τώρα ο κόσμος δεν γνώριζε αν θα έχει την δυνατότητα και πότε να κάνει διακοπές ή κάποιες τριήμερες εξορμήσεις.
Σε ότι αφορά τώρα στα καταλύματα της περιοχής είναι όλα 12μηνης λειτουργίας, που σημαίνει ότι ανοίγουν τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον κ. Γαλαγάλα υπάρχει προβληματισμός στους επαγγελματίες που τα διαχειρίζονται αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ανοίξουν όλα και θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών.
Τέλος, έστειλε το μήνυμα ότι η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό και για το καλοκαίρι και όσοι τον επιλέξουν θα περάσουν ξεχωριστές διακοπές συνδυάζοντας το απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον με την άψογη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών τόσο στα καταλύματα όσο και στην εστίαση και αναψυχή.

KarditsaLive.Net