Πολύωρες διακοπές νερού είχαμε το τελευταίο διήμερο στον Παλαμά, λόγω συνεχόμενων σημαντικών βλαβών στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της πόλης, στον δρόμο προς την Τοπική Κοινότητα Μεταμόρφωσης.

Όπως δήλωσε στο ΚarditsaLive.Net, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου την Κυριακή 9/8/2020, από τις 6 το πρωί υπήρξε διακοπή παροχής στο δίκτυο λόγω σπασίματος του αγωγού.

Τεχνικά συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Παλαμά προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την ζημιά η οποία ωστόσο ήταν πολύ μεγάλη και απαιτήθηκαν αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί η απαραίτητη παρέμβαση. Τελικά η πόλη υδροδοτήθηκε το απόγευμα της ίδια ημέρας.

Και σήμερα Δευτέρα 10/8/2020 όμως, στις 5 τα ξημερώματα σημειώθηκε νέα σπάσιμο του αγωγού σε άλλο σημείο, με αποτέλεσμα η ΔΕΥΑΠ να προβεί σε νέα πολύωρη διακοπή της παροχής νερού στον Παλαμά.

Και αυτή η ζημιά αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τεχνικό συνεργείο της επιχείρησης το οποίο εργάστηκε εντατικά γι’ αυτόν τον σκοπό μέχρι αργά το μεσημέρι, οπότε ομαλοποιήθηκε ξανά η υδροδότηση στην πόλη.

Ο κ. Σακελλαρίου ευχήθηκε να μην υπάρξει νέα βλάβη καθώς οι Παλαμιώτες είπαν κυριολεκτικά το… νερό νεράκι(!) για δυο ημέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγωγός ύδρευσης δεν είναι πολύ παλιός αφού χρονολογείται από το 2008 περίπου.

Κ.Φ., karditsaLive.Net