Με την ορκωμοσία 48 αποφοίτων του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των θερινών ορκωμοσιών των τμημάτων ΤΕΙ που μέχρι πρότινος λειτουργούσαν στην Καρδίτσα.
Η σημερινή τελετή έγινε σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στις εγκαταστάσεις του τμήματος σχεδιασμού Ξύλου και Επίπλου καθώς ο μεγάλος αριθμός φοιτητών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και παρέλαβαν τα πτυχία τους, προσέλκυσε και μεγάλο αριθμό συγγενών και φίλων που έσπευσαν να μοιραστούν μαζί τους την σημαντική στιγμή.
Παρόντες και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων κ.κ. Τιμόθεος, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, οι οποίοι και άνοιξαν την αυλαία των χαιρετισμών για να συνεχίσει η εκπρόσωπος του Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο  ο κ. Μιχάλης Βραχνάκης,  μέλος του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος προχώρησε σε ένα μικρό αφιέρωμα στον πρόσφατα εκλιπόντα καθηγητή, που είχε διατελέσει και πρόεδρος του τμήματος, Κων/νο Δεληγιάννη και απένειμε τιμητική πλακέτα στα παιδιά του.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εισηγήτρια του προγράμματος σπουδών (πρόεδρος του τμήματος) κ. Όλγα Γκορτζή για να ακολουθήσει το τελετουργικό της ορκωμοσίας με την αποφοιτήσασα με την υψηλότερη βαθμολογία να διαβάζει τον όρκο και τους υπόλοιπους 47 συναδέλφους της να επαναλαμβάνουν.
Η απονομή των πτυχίων έγινε από τους προαναφερθέντες καθηγητές και τους επίσης παριστάμενους καθηγητές κ.κ. Αθανάσιο Μανούρα και Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Karditsalive.net