Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, συνδιοργανώνει, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την συνδρομή του Δήμου Καρδίτσας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τις 6 το απόγευμα έως αργά το πρωί, την πρώτη Λευκή Νύχτα της πόλης.
Μια γιορτή της πόλης με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με εκπτώσεις και προσφορές (για τη συγκεκριμένη ημέρα).
Με street «αέρα» σε 5 σημεία του εμπορικού Κέντρου τα μουσικά σχήματα και οι Καλλιτέχνες: Idra Kayne / Sma Rag Da / Jazz Noir - Stella Fourla / Amalia & The Architects θα αναλάβουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στην πιο μουσική γωνιά της Ελλάδας. 
Μουσικές του δρόμου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: χρήση υπολογιστών / Γιουκαλίλι / Καχόν… διαφορετικές δεκαετίες: 80s / 90s / 00s, αλλά και μουσικές: Funk / Soul / Indie / Swing / Jazz / House / Synth… θα ξεδιπλώνονται για πρώτη φορά, σε μία μοναδική βραδιά στην πόλη της Καρδίτσας.   
Στην Κεντρική Πλατεία Djs αναλαμβάνουν από νωρίς να δημιουργήσουν την κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα ενώ το LIVE POP UP OPEN AIR STUDIO του MUSICARADIO.gr με τρεις ραδιοφωνικούς παραγωγούς θα μεταφέρουν το κλίμα σε όλη την Ελλάδα. 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια λευκή νύχτα έχει ενιαία μουσική καθώς τα καταστήματα - σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρίσκονται – μέσω της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης, listen.musicaradio.gr θα μπορούν να έχουν τον ίδιο παλμό.