Άγιο είχε ένας εργαζόμενος στην ΔΟY Καρδίτσας όταν αποκολλήθηκαν κομμάτι από τα ταβάνι του 4ου ορόφου και έπεσαν στην πλάτη της καρέκλας του, ελάχιστα εκατοστά από τον ίδιο.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7) στο τμήμα των ελεγκτών και προκάλεσε πολλή μεγάλη αναστάτωση στα στελέχη της εφορίας, καθώς πέραν των ζημιών που προκλήθηκαν από την πτώση, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιοι αλλά τις προηγούμενες ήταν σε μικρότερη έκταση και μια εξ αυτών στο μπαλκόνι.
Το κομμάτι που έφυγε σήμερα πέραν του ότι έβαλε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, καταδεικνύει και την ύπαρξη σοβαρού προβλήματος αλλά και την ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την επίλυση του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το βάρος των υλικών που έπεσαν προκλήθηκαν ζημιές ακόμα και σε γραφεία. Και βέβαια δεν είναι δυνατόν να εργάζεται κόσμος έχοντας στο νου του μην του πέσει το ταβάνι στο κεφάλι.
Ο λόγος της πτώσης δεν έγινε γνωστός αλλά εικάζεται ότι μπορεί να έχει παίξει σημαντικό ρόλο η υγρασία. Απαντήσεις όμως θα δώσουν οι ειδικοί.

kardiatsalive.net