Μία πολύ σημαντική δωρεά από τον  συνταξιούχο οδοντίατρο κ. Γεώργιο Μπουρδάρα, έκανε δεκτή το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net πρόκειται για την αγορά ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου μάρκας Mercedes Benz τύπου Spider, και για την προμήθεια ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού ύψους μέχρι 20.000 ευρώ, το είδος της οποίας είναι στην κρίση του νοσοκομείου.

Η απόφαση που ελήφθη από το Δ.Σ. του νοσοκομείου κοινοποιήθηκε στον δωρητή, ο οποίος θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες για την αγορά των προαναφερομένων, η οποία συνολικά θα ξεπεράσει αρκετά τις 100.000 ευρώ.

Ο κ. Μπουρδάρας προέβη σε αυτή την κίνηση θέλοντας να ενισχύσει το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού και ταυτόχρονα να τιμήσει την μνήμη των γονέων του και της αδερφής του.

O διοικητής του νοσοκομείου κ. Βάιος Βαρελάς, πέρα από τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μπουρδάρα, τόνισε πως αρκετοί συμπολίτες αλλά και φορείς προβαίνουν σε διάφορες δωρεές προς το νοσοκομείο.

Δωρεές που μπορεί να αφορούν υλικά όπως τα αμαξίδια που είχαν δωρίσει οι φίλοι του νοσοκομείου ή τους πίνακες που δώρισε ο εικαστικός όμιλός αλλά και καρέκλες, σεντόνια και άλλα υλικά από ιδιώτες επιχειρηματίες. Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντική εργασία, όπως ελαιοχρωματισμούς και η συμβολή όλων μικρότερη ή μεγαλύτερη είναι εξόχως σημαντική.

Πηγή: karditsalive.net