Σε συνεδρίαση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Μουζακίου, η διαπαραταξιακή επιτροπή για τα «Καραϊσκάκεια 2021», αποδέχτηκε το αίτημα της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας να συμμετάσχει στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Μουζακίου, με τη συνδιοργάνωση συνεδρίου. 

Συγκεκριμένα ο Δήμος Μουζακίου, σε συνεργασία  με την Κοινότητα Μαυρομματίου, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» και την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, αποφάνθηκαν πως η πρόταση της Ένωσης για ένα διήμερο συνέδριο με θέμα: «Ο ρόλος του Γεώργιου Καραϊσκάκη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821» είναι σημαντική. 

Αξίζει να τονιστεί πως η διαπαραταξιακή επιτροπή για τα «Καραϊσκάκεια 2021», είναι αυτή που εξετάζει όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσει για το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων. 

Τα Καραϊσκάκεια, μέσα από πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων έχουν ως στόχο την ανάδειξη τόσο της ιστορίας του τόπου μας και της γενέτειρας του Γεωργίου Καραϊσκάκη, το Μαυρομμάτι, όσο και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.