Το γυαλί αποτελεί πόλο έλξης για κάθε διακόσμηση. Είναι από τα υλικά που όλο και περισσότεροι σχεδιαστές το προτείνουν για διάφορες περιοχές στο σπίτι. Μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά άλλα υλικά, «παίζοντας» τόσο με τον τεχνητό όσο και με τον φυσικό φωτισμό.
Σε έναν κλασικό και μοντέρνο χώρο, μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού, ενσωματώνοντας τη διακόσμησή του με άλλα στοιχεία του χώρου.
Παράθυρα - Τζάμια
Η πιο διαδεδομένη τοποθέτηση του γυαλιού είναι στο παράθυρο. Ο σχεδιασμός παραθύρων περιλαμβάνει τζάμια και τζαμαρίες σε εξαιρετική ποιότητα που αναλαμβάνουν ακόμα και θερμικά οφέλη για τον χώρο του σπιτιού.
Μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια που μπορούν να επεκτείνονται σε έναν ολόκληρο τοίχο. Η εταιρεία GlassRibas στη Θεσσαλονίκη, θα σας προτείνει πολλούς τρόπους για να τοποθετήσετε τα τζάμια μέσα και έξω από το σπίτι.
Γυάλινα κάγκελα

Τα γυάλινα κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μεγαλώνουν και φωτίζουν όλο το δωμάτιο και είναι ο ιδανικός τρόπος για να ενώσετε ορόφους και να προστατέψετε την εσωτερική σκάλα.
Στον εξωτερικό χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε γυάλινα κάγκελα αντί μεταλλικά! Προτιμώνται ιδιαίτερα σε ένα εξοχικό σπίτι και προσφέρουν ασφάλεια και άπλετο φως.
Πόρτες φυσαρμόνικα
Τοποθετούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους και διαχωρίζουν με στυλ δύο χώρους σε ένα δωμάτιο ή αποτελούν ένα διακριτικό χώρισμα ανάμεσα σε διαφορετικούς χώρους που χρειάζονται λίγη ιδιωτικότητα.
Από την εταιρεία GlassRibas θα βρείτε μοναδικά προϊόντα από γυαλί για κάθε χώρο. Υαλοπίνακες, τζάμια, γυάλινα κάγκελα. Αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό γυαλί κορυφαίας ποιότητας. Δείτε γυάλινα κάγκελα από την Ribas Glass.