Το ταξίδι στην Αθήνα για έναν Ευρωπαίο είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, αφού η πόλη είναι μία από τις πιο σημαντικές πολιτισμικές πρωτεύουσες.

Ωστόσο όσοι καταφθάνουν στην πόλη, έχουν στο μυαλό τους να δουν συγκεκριμένα αξιοθέατα, αφήνοντας στην άκρη πολύ χαλαρωτικές εμπειρίες και εκδρομές στην θάλασσα που θα μπορούσαν να συνδυαστούν με το ταξίδι τους, αφιερώνοντας μόνο μία ημέρα.

Το Blue Travelista είναι το γραφείο που θα οργανώσει για εσάς ένα ταξίδι προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού ή το Σούνιο, προορισμούς μία ανάσα από το κέντρο της Αθήνας που επιτρέπουν να δείτε μία άλλη όψη της πόλης. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα κοντινά νησιά, φημισμένα για διάφορα προϊόντα.

Η κρουαζιέρα στα νησιά Πόρος, Αίγινα και Ύδρα

Απολαύστε τον ήλιο και γεμίστε τις μπαταρίες σας, μέσα από τα τρία αυτά υπέροχα νησάκια μακριά από το πολύβουο κέντρο. Επιβιβάζεστε στο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο και από εκεί γυρνάτε ένα-ένα τα νησάκια του Σαρωνικού, απολαμβάνοντας την ομορφιά των μικρών αυτών τόπων, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά.

Στην Αίγινα μπορείτε να επισκεφθείτε τον ναό της Αφαίας και να φάτε πεντανόστιμα φιστίκια, που μόνο εκεί φύονται!
Εν πλω θα δοκιμάσετε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε μπουφέ και χορευτική παράσταση. Φορέστε το αντηλιακό σας και άνετα ρούχα και χαρείτε λίγη θάλασσα και ωραίους ανθρώπους! Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες, τα κόστη και τη διαθεσιμότητα στα εισιτήρια.

Ακρωτήριο Σουνίου σε 4 ώρες
Πανέμορφος ναός με υπέροχη θέα. Η θάλασσα απλώνεται μπροστά σας απέραντη και το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό. Εκεί θα μάθετε πολλά για τον ναό και την ιστορία του αλλά και το πώς έφτασε στην σημερινή του μορφή.

Μέσα σε 4 ώρες θα γεμίσει το μάτι σας θάλασσα και φοινικόδεντρα, θα δείτε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα με ένα ποτήρι κρασί. Η μεταφορά σας θα γίνει με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο με δωρεάν wifi σύνδεση. Για την εκδρομή στο Σούνιο, περισσότερα, εδώ.

Στο BlueTravelistaθα βρείτε κι άλλες εκδρομές σε πιο μακρινούς προορισμούς, ανάλογα με το budgetσας και τον χρόνο σας.