Αν έχετε ήδη επισκεφτεί κάποιο από τα βρεφικά καταστήματα για να αγοράσετε διάφορα μωρουδιακά, θα διαπιστώσατε ότι οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα λευκά είδη για το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο, σε προσφορές που μπορείτε να βρείτε μόνο διαδικτυακά.
Από την άλλη πολλές έγκυες γυναίκες, αφιερώνουν χρόνο διαβάζοντας άρθρα με λίστες για όλα αυτά που πρέπει να έχουν στην λίστα τους. Εμείς στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ είμαστε υπέρμαχοι του να έχετε τα απαραίτητα, χωρίς υπερβολές, γι΄αυτό και σας προτείνουμε πολύ χρήσιμα λευκά είδη που θα καλύψουν τις ανάγκες που έχει το μωρό σας.
Λευκά είδη για την κούνια του
Η προίκα μωρού αναφέρεται πρωτίστως στα λευκά είδη της κούνιας. Τα βρεφικά σεντόνια καλαθούνας και κούνιας, τα κουβερλί, οι πάντες κούνιας, οι κουνουπιέρες διάφορα καλύμματα συνθέτουν την προίκα μωρού.

Σεντονάκι λίκνου


Τον πρώτο καιρό θα μεταφέρετε το μωρό σας στο λίκνο του. Από την RYTHMOS HOMEμπορείτε να βρείτε ένα υψηλής ποιότητας σεντόνι σε πολύ καλή τιμή. Βρείτε το με 1 κλικ. Άμεση αποστολή.


Προτιμήστε μία κουνουπιέρα για την κούνια, καθώς αυτή μπορεί να προστατέψει επαρκώς το μωρό σας από τα κουνούπια, χαρίζοντας ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι αεριζόμενη, σε λευκή απόχρωση. Βρείτε την εύκολα και γρήγορα.

Βρεφικές κουρτίνες

Οι βρεφικές κουρτίνες είναι ένα σημαντικό στοιχείο για το παιδικό δωμάτιο, καθώς κοιτώντας γύρω του, το μωρό σας εξάπτει την φαντασία του. Βρείτε την βρεφική κουρτίνα της SAINT CLAIR από εδώ και προσφέρετε χρώμα και στυλ στον χώρο του παιδιού.


Τα πρωτότυπα σχέδια της σειράς είναι στη διάθεσή σας για να μεταμορφώσουν το παιδικό δωμάτιο, κάνοντάς το πιο προσιτό και κατάλληλο για το μικρό παιδί.
Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα με λευκά είδη από το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και βρείτε όλα αυτά που χρειάζεται το δωμάτιο για να υποδεχθεί το μωρό σας.