Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, το shopping therapy είναι αναγκαίο κάποιες φορές τον χρόνο, προκειμένου να ανανεωθεί η γκαρνταρόμπα σας και να νιώσετε καλύτερα με την εμφάνισή σας, μένοντας στο προσκήνιο της μόδας! Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα ανδρικά ρούχα.
Πολλά είναι αυτά που έχουμε να σας προτείνουμε για την φετινή σεζόν, όλα επώνυμα και πολύ μοντέρνα από τις πιο πετυχημένες συλλογές κα τα πιο περιζήτητα προϊόντα. Από τα γυναικεία ρούχα επιλέγουμε Funky Buddha παντελόνια και μπλούζες σε μεγάλες προσφορές από τα πιο ακριβά  brands της αγοράς.

Προλάβετε το chinos παντελόνι Funky Buddha σε κεραμιδί χρώμα που ταιριάζει ιδανικά με τα μποτάκια σας και συνδυάζεται τόσο με ένα σακάκι όσο και με ένα απλό t-shirt, ανάλογα με το στυλ σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Βρείτε εδώ το πανέμορφο παντελόνι, στο νούμερό σας και προσθέστε ακόμα μία κομψή επιλογή στην γκαρνταρόμπα σας.
Ανδρικά μπλουζάκια Lacoste & Polo
Ένας άνδρας έχει πολλές επιλογές στις μπλούζες, ανάλογα με το στυλ του. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα πιο ευπώλητα brands, τα οποία είναι Lacoste & Polo με συνεχώς καινούργια σχέδια!

Αν επιθυμείτε για εσάς ή για να κάνετε δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ένα επώνυμο φούτερ που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ανδρικό lacoste με έκπτωση -50%, που ισχύει για λίγες μέρες. Προλάβετε!
Επιλέγουμε επίσης από την νέα συλλογή της Poloένα κοντομάνικο αθλητικό μπλουζάκι που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίσταση του ελεύθερου χρόνου σας. Δείτε με ένα κλικ το μπλουζάκι Polo σε μπλε ρουά που είναι πολύ της μόδας φέτος!
Θέλετε περισσότερα; Αρκεί να μπείτε στο Status!