Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει για τα καλά τις ζωές όλων μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να δημοσιοποιήσουν σημαντικές προσωπικές τους στιγμές στο facebook ή στο instagram επιδιώκοντας να εντυπωσιάσουν αλλά και να σχολιαστούν- είτε θετικά είτε αρνητικά.
Μια τέτοια ιστορία έγινε πρόσφατα αντικείμενο σχολιασμού στο instagram με πρωταγωνιστή έναν νεαρό Αμερικανό που έκανε μια υπέρλαμπρη πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Μάλιστα επιστράτευσε ολόκληρο συνεργείο επαγγελματιών, ουτως ώστε όλα να είναι τέλεια για τη στιγμή εκείνη: Διοργανωτές εκδηλώσεων, στυλίστες, διακοσμητές, φωτογράφοι και κομμωτές συνεργάστηκαν για το ιδανικό αποτέλεσμα. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, της βραδιάς ήταν πως ο νεαρός Ντέννις Μπράουν θέλοντας να είναι σίγουρος πως δεν θα έχει κάνει κάποιο λάθος στην επιλογή του μονόπετρου δαχτυλιδιού, έκανε κάτι πολύ πρωτότυπο: αποφάσισε να γονατίσει μπροστά στη μέλλουσα γυναίκα του και να ανοίξει ένα κουτί με έξι διαφορετικά και λαμπερά μονόπετρα, για να επιλέξει εκείνη αυτό που της αρέσει περισσότερο! Η αγαπημένη του μένοντας με το στόμα ανοιχτό επέλεξε το πιο λαμπρό μονόπετρο σε σχήμα δάκρυ.


 
Οι φωτογραφίες με το ευτυχισμένο ζευγάρι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με τον Ντέννις να δηλώνει περήφανος πως κέρδισε μια ζωή μαζί της, επομένως αξίζει και τα έξι δαχτυλίδια για να διαλέξει! Τα σχόλια για την πρόταση αυτή ποικίλουν. Κάποιοι εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους σχολιάζοντας πως ήταν μια μαγική και πανέμορφη πρόταση ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν λάθος του γαμπρού να το δημοσιοποιήσει , καθώς ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για τους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς». Μερικοί σχολίασαν πως η κίνησή του να αγοράσει έξι μονόπετρα δαχτυλίδια ήταν επειδή δεν γνωρίζει καλά την κοπέλα του, επομένως δεν ήξερε το γούστο της για να αποφασίσει μόνος του. Παρόλο που η παραπάνω κίνηση για τον περισσότερο κόσμο ήταν άκρως υπερβολική και με μεγάλες δόσεις «επιδειξιομανίας», ωστόσο δεν παύει να είναι μια μοναδική στιγμή για τους πρωταγωνιστές της.


Είναι στο χέρι του κάθε άνδρα να δημιουργήσει με το προσωπικό του στυλ τον τρόπο που θα κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του και να την κάνει ηρωίδα του δικού τους παραμυθιού! Δεν χρειάζονται υπερβολές και φυσικά δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να αγοράσει μονόπετρα δαχτυλίδια! Αρκεί να επισκεφθεί το κατάλληλο κατάστημα και να επιλέξει το μονόπετρο που του αρέσει να στολίσει το δάχτυλο της αγαπημένης του!

Στο kosmima24.gr θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια μονόπετρων που ικανοποιούν όλες τις προδιαγραφές σε στυλ αλλά και σε τιμή. Κατασκευασμένα από χρυσό, λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό σε 9Κ, 14Κ ή 18Κ, διακοσμημένα με διαμάντια κοπής μπριγιάν ή ζιργκόν, άλλα σε κλασική και άλλα σε πιο μοντέρνα γραμμή, όλα περιμένουν το χέρι που θα κοσμήσουν για την πιο όμορφη στιγμή! Οι ειδικοί τουkosmima24 με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του κοσμήματος θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του kosmima24 ή επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Πτολεμαίων 31) για μια εκτενή επίδειξη. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και εντυπωσιάστε την αγαπημένη σας!