Σε λίγο καιρό οι καλοκαιρινές διακοπές θα είναι γεγονός! Αυτό συνεπάγεται ότι θα εγκαταλείψετε το σπίτι σας για αρκετό καιρό και πρόκειται να γίνει στόχος. Πως θα το αφήσετε πίσω σας; Είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας είναι καλά προστατευμένο;Αν νιώθετε ανασφάλεια, παρακάτω θα βρείτε όλους τους τρόπους για να αναχαιτίσετε τους ληστές από την προσέγγιση του σπιτιού σας.
Καταρχάς όλα ξεκινούν, με την σωστή επιλογή συναγερμού. Τα συστήματα συναγερμού μπορούν να είναι ασύρματα ή ενσύρματα και να αποτελούνται από διάφορα αξεσουάρ.
Ένα ολοκληρωμένο κιτ από πίνακα, πλακέτα συναγερμού, πληκτρολόγιο και μετασχηματιστή.
Ακολουθήστε απλές συμβουλές πριν φύγετε από το σπίτι
-    ελέγξτε τον συναγερμό του χώρου σας, δοκιμάζοντας όλα τα αξεσουάρ του συναγερμού. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν τέλεια
-    ενημερώστε το κέντρο λήψης σημάτων για οποιαδήποτε αλλαγή στα τηλέφωνα που έχετε δώσει
-    αν πλησιάζει η ημερομηνία αλλαγής των μπαταριών συναγερμού, αλλάξτε τις ώστε να αποφύγετε να μείνει ο συναγερμός εκτός λειτουργίας
-    αποφύγετε να αφήσετε μονίμως τα φώτα ανοιχτά καθώς αυτό είναι στοιχείο απουσίας. Προτιμήστε να τα αφήνετε ανοιχτά κάποιες ώρες με έναν χρονοδιακόπτη μικρού κόστους.
-    προσπαθήστε να μην κοινοποιήσετε την απουσία σας με σημειώματα στην πόρτα ή μηνύματα στον τηλεφωνητή κ.τ.λ.
-    αν έχετε κάμερα ασφαλείας, ελέγξτε τον σκληρό δίσκο του καταγραφικού για να βεβαιωθείτε ότι δουλεύει
Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε τα οικονομικότερα συστήματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη μπορείτε ναεπιλέξετε τόσο τα συστήματα ασφαλείας για το σπίτι ή το γραφείο όσο κάμερες ή καταγραφικά που θα προσφέρουν στον χώρο σας 100% ασφάλεια, , σε χαμηλές τιμές.
Η εταιρεία έχει έδρα την Θεσσαλονίκη. Οι αποστολές γίνονται άμεσα, όπου και να κατοικείτε!